Kategorija: Vebinaras
Data: 2024-04-11 11:00 - 12:00
Vieta:
Jeigu turite klausimų: Simona Daugintienė el. paštas -> simona@pvpa.lt
Kaina PVPA nariams: nemokamai
Kaina ne PVPA nariams: 25 €

Ribos tarp darbo ir asmeninio gyvenimo dažnai išsilieja šiandieninėse organizacijose, kuriose technologijos leidžia mums nuolat būti „prisijungusiems“. Šiame vebinare nagrinėjami iššūkiai kaip išlaikyti sveikas ir tvarias ribas. Pagrindiniai klausimai, kuriuos aptarsime:

  • Kaip mes patiriame darbo ir asmeninio gyvenimo ribas, kai pagrindiniai mūsų įrankiai yra nešiojamieji kompiuteriai ir telefonai, o darbo organizavimas yra lankstus arba mišrus?
  • Kokie yra matomi ir paslėpti spaudimai darbuotojams būti „visada“ prisijungusiems?
  • Kokias praktines strategijas galime panaudoti norėdami veiksmingai valdyti darbo ir asmeninio gyvenimo ribas?

Šiame vebinare bus remiamasi moksliniais tyrimais ir įžvalgomis iš daktaro disertacijos, kurioje buvo tiriamos profesionalų dirbančių tarptautinėse konsultacinėse organizacijose Jungtinėje Karalystėje darbo ir asmeninio gyvenimo ribų patirtys. Sujungę akademines žinias su savo asmenine patirtimi, sieksime gilesnio supratimo apie iššūkius ir sprendimus, susijusius su darbo ir asmeninio gyvenimo ribomis.

Jūratė Čingienė – tyrėja ir konsultantė organizacinės psichologijos srityje. Dešimt metų dirbo su darbuotojų patirties tyrimais tarptautinėje HR konsultacinėje organizacijoje Londone. Vėliau apgynė daktaro disertaciją Queen Mary University of London. Savo įžvalgas pristato tarptautinėse konferencijose Anglijoje, Norvegijoje, Ispanijoje bei Italijoje.

Registracija pasibaigė