Kategorija: Renginiai Vebinaras
Data: 2024-01-10 14:00 - 15:30
Vieta: Vebinaras vyks MS Teams platformoje, užsiregistravusiems bus atsiųsta prisijungimo nuoroda.
Jeigu turite klausimų: Simona Daugintienė el. paštas -> simona@pvpa.lt
Kaina PVPA nariams: nemokamai
Kaina ne PVPA nariams: 40 €
Darbuotojų ambasadorystei iš burtažodžio ir madingos frazės tampant neatsiejama įmonių darbdavio įvaizdžio ir komunikacijos strategijos dalimi, organizacijos po truputį iš bandomojo periodo žengia į pilnavertes iniciatyvas.

2024 metai turėtų tapti darbuotojų ambasadorystės programų bumo metais. Todėl kviečiame išgirsti šviežiausias darbuotojų ambasadorystės naujienas ir tendencijas Lietuvoje.

Vebinaro svečias – Deividas Budginas. Komunikacijos ir marketingo ekspertas, įmonės „Employee2consumer“ vadovas, darbuotojų ambasadorystės ekspertas. Deividas daugiau nei 11 metų dirba marketingo ir komunikacijos srityje, 6 metus vadovavo skaitmeninės komunikacijos agentūrai „Relevant”, su darbuotojų ambasadorystės projektais dirba nuo 2018 metų. Konsultavo tokius prekės ženklus kaip „Maxima group“, „eBay“, „DPD“, „Luminor“, „EY“, „Ignitis“, „Iki“, „Bitė“.

Vebinaro metu sužinosite:

  • kaip darbuotojų ambasadorystė vystysis 2024 metais,
  • kokios tendencijos ir praktikos padės įgyti konkurencinį pranašumą,
  • kuo gyveno Lietuvos įmonės darbuotojų ambasadorystės srityje 2023 metais?

Deividas Budginas 2023 metais kartu su Alliance for Recruitment suorganizavo pirmąjį Lietuvos darbuotojų ambasadorystės tyrimą, kurio rezultatais ir įžvalgomis dalinsis.

Vebinaro metu taip pat nuskambės įžvalgos iš:

  • Lietuvos Top darbdavių darbuotojų ambasadorystės analizės;
  • daugiau nei 60 darbuotojų ambasadorystės auditų, atliktų Lietuvos įmonėse.

Šalia naujausių ir išsamių duomenų, lektorius pristatys ir pavyzdinę darbuotojų ambasadorystės programą bei ambasadorystės iniciatyvos diegimo įmonėje procesą, paremtą geriausiais ambasadorystės programų pavyzdžiais Lietuvoje ir užsienyje.

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas, ne PVPA nariams renginio kaina 40 EUR.

Registracija pasibaigė