Konferencija „PERSONALO VALDYMAS RYTDIENOS ORGANIZACIJOJE: KELIAI SĖKMĖS LINK”

Birželio 13 d. kviečiame į Personalo valdymo specialistų konferenciją PERSONALO VALDYMAS RYTDIENOS ORGANIZACIJOJE: KELIAI SĖKMĖS LINK, kurią organizuoja „Verslo žinios“ drauge su PVPA, OVC Consulting ir ISM Executive School.

Konferencijoje išgirsite Harry Starren („De Baak“ Vadybos instituto Nyderlanduose vadovas, lyderystės konsultantas) pranešimą apie tai, koks turėtų būti personalo valdymas bei personalo vadovo vaidmuo konkurencingoje organizacijoje. Aurimas Bakas („MarkMonitor“ direktorius) papasakos apie išskirtinę organizacinę kultūrą, ženkliai prisidėjusią prie pasaulinės jų kompanijos sėkmės. Živilė Valeišienė(„Omnitel“ personalo vadovė)kalbės apie organizacijos orientavimą į rezultato siekimą – kokie pokyčiai personalo valdyme prisideda prie įmonės tikslų įgyvendinimo? Romanas Gaidukas („Linkage“ Verslo plėtros partneris) papasakos apie tai, kaip įvertinti investicijų į ugdymą grąžą ir tikslingai planuotis personalo ugdymo programas.

Taip pat programoje – diskusija apie darbuotojų įgalinimą, kurioje  savo požiūrį išsakys įmonių vadovai. Praktinėje konferencijos dalyje kviesime pasirinkti vieną iš siūlomų trijų temų ir aktyviai dalintis savo patirtimi, požiūriais bei įžvalgomis su kolegomis.

Daugiau informacijos bei registracija

PVPA nariams – 20 proc. nuolaida dalyvio mokesčiui.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu