Mokymus baigė dar viena Personalo valdymo standarto pagrindinio lygio laida

2012 m. gegužės 12 d. mokymus baigė bei išlaikė testą Personalo valdymo standarto pagrindinio lygio mokymų grupė.

13 personalo specialistų iš įmonių AB Volfas Engelman, UAB Omnitel, VŠĮ Centrinė projektų valdymo agentūra, Danske bankas, UAB „Print-it“, UAB Theca furniture, Lietuvos bankas, Philip Morris Lietuva, Stansefabrikken Automotive, Western Union Processing Lithuania UAB, Čili Holding, Stansefabrikken, 2 mėnesius kas antrą penktadienį ir šeštadienį gilinosi į šias temas: Personalo valdymas, Personalo administravimas, Personalo formavimas, Veiklos valdymas, Atlygio valdymas, Darbuotojų ugdymas, Organizacinė struktūra, Organizacinė kultūra. Dalyvės ne tik mokėsi kartu, bet ir artimiau susipažino, dalinosi savo turima patirtimi ir problemomis, su kuriomis susiduria darbe. Tad nenuostabu, kad dalyvės planuoja bendrauti bei palaikyti ryšius ir ateityje.

Dalyvių atsiliepimai apie programą:

„…Mokymai pranoko lūkesčiu, nes davė žinių ir kitokį požiūrį netgi į tai, ką atrodė ir taip žinai…“

„Sukurta erdvė didinti savo profesionalumą, gilinti žinias ir dalintis praktiniais pavyzdžiais su kolegomis.“

„Susisteminta esminė informacija padėjo „susidėlioti žinias į stalčiukus“..

„Labai įdomu buvo susipažinti iš arčiau su tikrais personalo guru..“

„…Labai šaunūs dėstytojai, šaunios kurso klausytojos, besidominčios patirtimi. Stiprioji pusė- praktinės užduotys…“

  

Atsižvelgdami į dalyvių išsakytus pasiūlymus patobulinsime I lygio Personalo valdymo standarto mokymų programą ir 2012 m. rudenį pasimokyti pakviesime kitus personalo specialistus.

Kviečiame sekti informaciją PVPA tinklalapyje arba parašykite, paskambinkite mums. O jeigu jau dabar žinote, kad rudenį norėtumėte dalyvauti, atsiųskite savo kontaktus el. paštu ernesta@pvpa.lt ,- mes būtinai su jumis susisieksime ir atsakysime į visus dominančius klausimus.

 

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu