PASIŪLYMAS PVPA NARIAMS: Grupinio koučingo programa asmeniniam ir profesiniam augimui

Registruokitės užpildydami anketą iki 2023 02 06>>

Koučingo specialistės Ramunė Danilevičiūtė ir Giedrė Urmulevičiūtė organizuoja grupinio koučingo programą, į kurią kviečiami išskirtinai personalo vadovai ir specialistai, norintys dirbti su asmeniniais ir profesiniais augimo tikslais bendraminčių grupėje.

TIKSLAS 

Tęstinės grupinio koučingo programos metu dalyviai naudosis grupės kolektyviniu intelektu: žiniomis, patirtimi, įžvalgomis. Tai padės ir paskatins efektyviau dirbti su asmeniniais tikslais, atrasti inovatyvius ir kūrybiškus sprendimus reiklioje grupinio koučingo aplinkoje.

Kiekvienas dalyvis dirbs su savo augimo tikslais: darbo pradžioje įvardins asmeninius tikslus, jų pasiekimo strategiją, o eigoje, praktinių užduočių metu, modeliuos ir bandys naują norimą elgesį.

Dalyviai susipažins su grupinio koučingo metodu, patirs jo veikimą, ateityje galės taikyti personalo vadovo darbe. Norintiems bus galimybė dalyvauti asmeninio koučingo sesijose, kad maksimaliai atskleistų savo potencialą, gebėtų veikti efektyviau.

NAUDOS

➤ dalyviai gaus galimybę analizuoti, įvertinti savo patirtis, pasiekimus, gilinti išmokimą, diskutuojant ir reflektuojant saugioje aplinkoje;

➤ gerės savęs ir kitų suvokimas, kartu tobulės tarpasmeniniai santykiai komandoje ir organizacijoje;

➤ dalinsis realių atvejų patirtimi ir juos analizuos. Modeliuos elgesį „čia ir dabar“;

➤ dalinsis ir integruos naujas žinias kasdieniniame savo ir komandos darbe augimui užtikrinti.

TRUKMĖ, DALYVIAI

Grupėje iki 15 dalyvių , su kuriais dirbs 2 koučingo specialistės. Programos trukmė 6 mėnesiai, 6 grupinės sesijos po 4 ak.val. vieną kartą per mėnesį. Namų užduotys bus įtraukiamos pagal poreikį. Pradžia 2023 m. vasario 15 d.

GALIMOS TEMOS GRUPINĖMS SESIJOMS: grupinio koučingo svarbiausi elementai, asmeninės lyderystės ugdymas, vadovavimas skirtingiems asmenybės tipams, balansas profesiniame ir asmeniniame gyvenime, psichologinis atsparumas, darbas su tikslais, komunikacija, ribos, delegavimas ir atsakomybė, grupinis koučingas komandoje ir organizacijoje.

Dalyviai kartu pasirinks konkrečias temas pirmos sesijos metu.

INVESTICIJA 2022 – 2023 M.

6 grupinės sesijos po 4 ak.val. Pirmas ir paskutinis susitikimas vyks gyvai, kiti – Zoom aplinkoje, kad galėtumėte prisijungti iš visos Lietuvos. Kaina dalyviui už šią 6 mėnesių programą 500 EUR (kaina tik PVPA nariams).  Ne PVPA nariams – 600 EUR.

Papildomai galimos asmeninio koučingo sesijos pas pasirinktą koučingo specialistę.

Įeina: unikalios programos parengimas ir adaptavimas; įvadinės online sesijos su kiekvienu dalyviu programos pradžioje; grupinio koučingo sesijos, individualūs namų darbai; grįžtamasis ryšys programos pabaigoje; kanceliarinės / dalomoji dalyviams.

KONTAKTAI

Ramunė Danilevičiūtė – ACC, ACTC koučingo specialistė, personalo valdymo profesionalė, mentorė.

Giedrė Urmulevičiūtė – sertifikuota mokymų trenerė praktikė ir koučingo specialistė, konferencijų „Login“, „Pardavimų formulė”, ,,Lietuvos verslo forumas” pranešėja.

REGISTRACIJA iki 2023 02 06 čia>>

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu