2022.12.06  Vebinaras „Rytas kitaip su ACME Grupė: vertybių ir elgsenų atnaujinimo ir komunikacijos organizacijoje projekto pristatymas“

Data: 2022 m. gruodžio 6 d. 10:00 – 11:00 val.
Vieta: renginys bus rodomas tiesiogiai internetu (MS Teams), užsiregistravusiems bus atsiųsta prisijungimo nuoroda.

Vebinaro viešnia  „ACME Grupė“ žmonių ir kultūros skyriaus vadovė Ernesta Galinienė detaliai papasakos apie Personalo valdymo gerosios praktikos konkursui teiktą projektą „Vertybių ir elgsenų atnaujinimas ir komunikacija organizacijoje“.

ACME Grupė“, vienydama daugiau nei 30 bendrovių Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, plėtojo veiklą remdamasi devyniomis vertybėmis. Ilgainiui suprato, kad tiek vertybių kolegoms įsiminti, komunikuoti ir apie jas kalbėtis bus sudėtingas uždavinys.  Siekdami šias vertybes priartinti prie komandos gyvenimo, išgrynino 3 naujas vertybes,  buvo sukurtas „Vertybių žaidimas”, kuriuo darbuotojai būtų maksimaliai įtraukti, jaustųsi patys vertybių šeimininkais, o vertybių dialogas būtų ne nuobodus, o sužaidybintas bei prasmingas kiekvienam asmeniškai,  kad darbuotojai žinotų ir suprastų vertybes, kalbėtųsi apie jas ir taikytų jas savo kasdieniniuose sprendimuose.

Vebinaro metu išgirsite ir apie kūrimo procesą, ir apie rezultatus bei jų tolesnį gyvenimą, galėsite užduoti klausimus.

Apie įmonę

„ACME Grupė – socialiai atsakinga lietuviško kapitalo bendrovių grupė, atnešanti naujausias technologijas į Baltijos šalis. Užsiimanti didmenine įvairių elektronikos įrenginių prekyba bei remontu, filmų gamyba ir platinimu, karjerų verslu, nekilnojamojo turto ir atsinaujinančių energijos projektų vystymu.

Dalyvio mokestis: PVPA nariams nemokamai, ne PVPA nariams – 25 eurai.

Registracija iki gruodžio 6 d. čia:

    Vardas (būtina)

    Pavardė (būtina)

    Organizacijos, kurioje dirbate pavadinimas (būtina)

    Kontaktinis el. paštas (būtina)

    Norėdami tiksliau prognozuoti dalyvausiančių skaičių, prašome pažymėti: (būtina)

    Planuoju dalyvauti online realiu laikuUžsiregistravau, kad gaučiau įrašą (Įrašą bet kuriuo atveju gaus visi užsiregistravę dalyviai)

    Dalyvavimo statusas (būtina)

    Esu PVPA narysNesu PVPA narys, mokėsiu už renginį

    [cf7sr-simple-recaptcha]

    Jeigu dieną prieš renginį nebūsite gavę priminimo – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

    Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Simona Daugintiene tel. 8 686 60507, el. paštas: simona@pvpa.lt.

     

    Dalintis

    Jums taip pat gali būti įdomu