2017.09.19 Popietė „Lauktuvės iš tarptautinių konferencijų“

ikonos-22Data: 2017 m. rugsėjo 19 d. 14:00 -16:30 val.
Vieta: Vilniaus kolegija, Vašingtono auditorija, Didlaukio g. 49, Vilnius.

Tęsiame tradicijas ir kviečiame į popietę, skirtą pasidalijimui įspūdžiais iš tarptautinių konferencijų, kuriose teko dalyvauti PVPA nariams.

I dalis. HR Vision konferencija (2017 birželis, Amsterdamas)

Kasmet vykstančios konferencijos pagrindinė tema – „The marriage of Tech and HR“. Skaitmenizacija, robotizacija, technologijos, dirbtinis intelektas – visa tai keičia pasaulį, darbo pobūdį, o tuo pačiu ir personalo valdymo vaidmenį.

PVPA narės Inga Rinkevičienė (Alma Littera), Algė Jablonskienė (City Service), Neringa Mickevičienė (Kesko Senukai)  pasidalins mintimis apie tai, kokias idėjas ir įžvalgas išgirdo, kokius akcentus užfiksavo šiame renginyje.

Capture

II dalis. 6th HR Minds Summit (2017 vasaris, Viena) ir 7th HR Minds Employee Engagement Forum (2017 birželis, Amsterdamas)

Kaip sukurti strategiją, kad turėtume tinkamus darbuotojus tinkamoje pozicijoje tinkamame karjeros raidos etape? Kas iš tiesų įtraukia ir motyvuoja darbuotojus? Kokių naudingiausių technologinių inovacijų pagalba galime pasinaudoti? Kaip panaudoti darbdavio įvaizdį darbuotojų išlaikymui?

Šie ir kiti klausimai buvo nagrinėjami renginių Vienoje ir Amsterdame metu. Na, o įspūdžiais ir savo įžvalgomis su mumis pasidalins Neringa Mickevičienė (Kesko Senukai), Laura Buitkuvienė (Baltic Ground Services) ir Agnė Baranskienė (ESO).

16473698_10210264378498650_728774155971312410_nKonferencijoje taip pat dalyvaus ir įspūdžiais  iš konferencijos Disrupt HR (Paryžius) dalinsis Monika Brazdžiūtė (Pulsetip).  Kaip duomenų analitika gali padėti personalo valdymui?  Personalo valdymas juda link skaitmenizacijos, tačiau kyla diskusijos – ar šios technologijos kada nors sugebės pakeisti personalo vadovus? Atrankų specialistus? Darbdavio įvaizdžio kūrėjus? Monika pakvies diskusijai apie tai, ar globalios personalo valdymo tendencijos ir jų „pranašystės“ galioja ir Lietuvoje? Kokią įtaką iš užsienio tendencijų jaučiame Lietuvoje?

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas  nemokamas. Ne PVPA nariams dalyvavimo renginyje kaina 30 EUR.

Registracija iki rugsėjo 18 d. 15 val. čia:

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu