2017.09.13 Seminaras „Naujasis Darbo kodeksas: kaip teorija atrodo praktikoje?”

JUREXData: 2017.09.13, 9.00-12.00 val.
Vieta: Verslo centras „Galvydžio 5″, J.Galvydžio  5, Vilnius, II aukšto Konferencijų salė.

2017 m. liepos 1 d. įsigaliojęs naujasis Darbo kodeksas uždavė daug klausimų, į kuriuos atsakymus turi turėti kiekvienas personalo specialistas ir vadovas. Kviečiame į seminarą, kurio metu verslo ginčų advokatų kontoros JUREX vadovaujančioji partnerė Jurgita Judickienė ir advokatė Karolina Laurynaitė apžvelgs ne tik opiausius bei dažniausiai iškylančius neaiškumus, susijusius su Darbo kodeksu, bet ir atsakys į Jums svarbius klausimus.

Numatomos temos:

  • Darbo santykių principai ir naujos pareigos: kaip užtikrinti darbdavio ir darbuotojų teisių bei pareigų pusiausvyrą ?
  • Darbo sutartys – naujos rūšys ir nauji nutraukimo pagrindai: sąlygos ir ribojimai.
  • Darbo tarybos: kada rinkti, už ką atsakingas darbdavys ir kaip vykdyti numatytas pareigas.
  • Atsakymai į Jūsų užduotus konkrečius klausimus.

PRANEŠĖJAI:

JudickienePranešėja Jurgita Judickienė – specializuotos verslo ginčų advokatų kontoros JUREX vadovaujančioji partnerė, turinti beveik 20 m. profesinę patirtį sprendžiant verslo ginčus ir teikiant konsultacijas darbo, įmonių, viešųjų pirkimų, transporto ir draudimo teisės klausimais. Tarptautinių teisės žinynų „The Legal 500“ ir „Chambers and Partners“ ji pripažįstama viena geriausių verslo ginčų advokačių Lietuvoje, kuri „išsiskiria greita reakcija ir analitiniu protu, 100 proc. laimi kiekvieną bylą, kurios imasi“ (Chambers Europe, 2017). Tuo tarpu naujienų portalas DELFI Jurgitą įvardija viena įtakingiausių teisininkių Lietuvoje (2015 m.). Jurgita meistriškai sprendžia darbo ginčus teismo salėje, kur apgynė daugiau kaip 50 darbdavių interesus.

LaurynaitePranešėja Karolina Laurynaitė – verslo ginčų advokatų kontoros JUREX asocijuotoji partnerė, advokatė. Nuo pat savo profesinės praktikos pradžios Karolina specializuojasi viešųjų pirkimų, nesąžiningos konkurencijos ir darbo teisinių santykių ginčų srityse.

Nuolat konsultuodama skirtingose srityse veikiančias įmones, Karolina yra sukaupusi išskirtinę patirtį rengiant vidinius darbo teisės dokumentus, kurie ne tik užtikrina sklandžius darbdavio ir darbuotojo tarpusavio santykius, bet ir yra pagrindinė darbo ginčų prevencijos priemonė.

Moderatorius: PVPA valdybos pirmininkas, advokatų kontoros „Ellex Valiūnas ir partneriai“ darbo teisės advokatas Rimantas Stanevičius.

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas, kaina ne nariams – 30 eur.

Registracija BAIGTA. 

Daugiau informacijos suteiks projektų vadovė Renata Starkienė, tel. 8 652 50517, el. paštu renata@pvpa.lt.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu