Forumas „Naujas personalo valdymo veiklos modelis: vertės pasiūlymas didinant vadovų atsakomybę“ 2011-2-24 14 val

Personalo specialistams ieškant sprendimų, kaip pasiūlyti didesnę pamatuojamą vertę verslui, labai svarbus paties personalo padalinio darbo organizavimas taip, kad priimtiniausiu būdu padėtų organizacijai priimti efektyviausius sprendimus, juos  įgyvendinti  ir siekti savo tikslų.

Organizacijos  skirtingai sprendžia šį klausimą, priklausomai nuo to, kaip ir kiek suvokia efektyvaus personalo valdymo reikšmę, kokius tikslus kelia ir ko tikisi iš savo vadovų.
Pirmajame šių metų PVPA forume „Naujas personalo valdymo veiklos modelis: vertės pasiūlymas didinant vadovų atsakomybę“ norėtume pristatyti naujausius jau išbandytus personalo funkcijos organizavimo modelius ir praktikas.
Forumo metu diskutuosime šiais klausimais:
  • Personalo paslaugų centrų  ir kompetencijų centrų steigimas: kada ir kodėl tai naudinga?
  • Personalo vadovo – verslo partnerio vaidmuo. Kaip paslaugų centrai ir kompetencijų centrai padeda Personalo vadovui – verslo partneriui atlikti savo vaidmenį?
  • Kaip sukuriama vertė daugiau personalo valdymo atsakomybių atiduodant vadovams?
  • Kokį  optimalų personalo funkcijos  organizavimo modelį pasirinkti (optimaliomis veiklos sąnaudomis pasiūlyti didžiausią vertę)?
Diskusijai kaip pagrindinę dalyvę pakvietėme  Auksę Žukauskienę,  Philip Morris Žmogiškųjų išteklių direktorę verslo partnerę Baltijos šalims.
Auksė nuo š.m. pradžios dirba Lietuvoje, prieš tai daugiau kaip 5 metus dirbo  Philip Morris International Lozanoje Talentų vadove  ir Madride Paieškos ir atrankos kompetencijų centro direktore.
Diskusiją moderuos Jūratė Jurgilienė, PVPA valdybos narė , UAB „Personalo vadovų paslaugos“ direktorė
Forumo data:                             2011 m. vasario 24 d., 14.00 – 17.00
 
Forumo vieta:                             Viešbutis „Šarūnas”, Raitininkų g. 4, Vilnius.
Dalyvavimas forume PVPA nariams nemokamas. Kaina ne PVPA nariams – 150 lt.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu