Personalo valdymo rodiklių tyrimas: pratęstas iki 2017.06.09

ikonos-13PVPA kartu su partneriais OVC Consulting jau ketvirtus metus iš eilės organizuoja tyrimą, kurio duomenys leidžia personalo valdymo profesionalams matyti aiškesnį vaizdą apie situaciją Lietuvoje ir turėti galimybę palyginti pagrindinius savo organizacijos personalo valdymo rodiklius su kitų organizacijų rodikliais.

Šis tyrimas yra nemokamas ir bus atliekamas kasmet.  Didžioji dalis klausimų išlieka nepakitę nuo tyrimo pradžios, tačiau kasmet tyrimas tobulinamas, atsižvelgiant į respondentų pastabas. Šiemet klausimynas šiek tiek patrumpintas, tačiau atsirado ir naujas klausimas apie papildomas naudas.

Kviečiame aktyviai dalyvauti tyrime užpildant anketą iki š. m. birželio 09 d., t. y. pateikiant turimus duomenis apie pagrindinius personalo valdymo rodiklius, remiantis 2016 metų Jūsų organizacijos duomenimis. Klausimus apie rodiklius, kurių jūsų organizacija nefiksuoja arba kurie yra konfidencialūs, praleiskite.

TYRIMO ANKETA pildymui

Tyrimo anketa parsisiuntimui

REKOMENDUOJAME: tyrimo anketą peržiūrėti ir atsispausdinti klausimus, o elektroninį apklausos pildymą pradėti tada, kai žinosite visus duomenis. Tai rekomenduojama, nes uždarius nebaigtą pildyti anketą, duomenys neišsisaugo, tokiu atveju pildymą tektų pradėti iš naujo. Informacija išsisaugo tik tuo atveju, kai užpildžius anketą yra spaudžiama „Pateikti”.

Išsami tyrimo ataskaita planuojama turėti rugsėjo mėn. pradžioje – ji siunčiama tik tyrime dalyvavusioms organizacijoms, todėl prašome Jūsų nurodyti savo elektroninio pašto adresą. Šio tyrimo darbo grupė įsipareigoja užtikrinti Jūsų organizacijos duomenų konfidencialumą – atskirų organizacijų duomenys nebus analizuojami. Pristatydami tyrimo rezultatus naudosime tik apibendrintus duomenis.

Tyrimo partneriai: OVC Consulting.

OVC

Iškilus klausimams prašome kreiptis į PVPA projektų vadovę Renatą Starkienę el. paštu renata@pvpa.lt , tel. +370 652 50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu