2017.03.15 renginys „Technologijos personalo valdyme”

technologies in hrData: 2017 m. kovo 15 d., 15 val.
Vieta: Sapiegų Bistro, (Vilniaus Tech Parkas), Antakalnio 17, Vilnius

Naujos kartos greitojo laikino įdarbinimo platforma GoWorkaBit drauge su Personalo valdymo profesionalų asociacija (PVPA) kviečia į pirmąją HR laimės valandą, kurios tema – technologijos personalo valdyme.

Tai neformalus renginys, kurio metu išgirsite netradicines diskusijas apie tai, kokias tendencijas personalo valdyme lemia technologijos.

Kodėl verta dalyvauti?

Didieji duomenys (angl. big data), momentinis darbuotojų grįžtamojo ryšio vertinimas, personalo valdymo automatizavimas, socialinių tinklų panaudojimas efektyvesnei darbuotojų paieškai – visa tai girdėjote, bet iki galo nesate tikri, kokia iš to nauda jums ir kaip tai gali padėti pažinti savo darbuotojus ir įmonę? Ateikite paklausyti ir jūs tikrai išeisite su viena kita gera idėja bei gera nuotaika.

Išklausius pokalbius, prie kavos puodelio ar vyno taurės galėsime plačiau aptarti technologijų personalo valdyme aktualijas. Taip pat turėsite galimybę sudalyvauti trumpoje ekskursijoje po Vilniaus Tech Parką ir galėsite įkvėpti ne tik pavasario, bet ir inovacijų dvasios.

Renginio dalyviai:

Arūnas PenkaitisinQontext, įmonės, kuriančios išmaniuosius žmonių analitikos ir didžiųjų duomenų sprendimus, vadovas,

Monika Brazdžiūtė, startuolio Pulsetip, leidžiančio realiu laiku rinkti ir analizuoti darbuotojų grįžtamąjį ryšį, bendraįkūrėja,

Asta Čepulytė, inovatyvios talentų paieškos platformos Sharecruit bendraįkūrėja ir vadovė,

Gediminas Galkauskas, naujos kartos greitojo laikino įdarbinimo platformos GoWorkaBit rinkodaros vadovas.

Renginys nemokamas.

Registracija čia>> 

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu