Seminaras „Finansai personalo specialistams” 2009-06-23

Reikalavimai personalo specialistų verslui siūlomiems sprendimams didėja, o šių dienų ekonominė situacija diktuoja savo sąlygas. Turime suteikti aukštesnio lygio paramą verslui nuolat mažindami išlaidas. Dažnas mūsų profesijos atstovas dėl to jaučiasi tarsi užspaustas kampe… Bet ar realiai suvokiame tokių sprendimų būtinumą? Ar galime sau ir įmonės sau ir įmonės darbuotojams paaiškinti, kaip apskritai įmonės finansinė padėtis veikia mūsų sprendimus?
PVPA personalo specialistų komanda parengė seminarą „Finansai personalo specialistams“ , kuris padės:
  • Suprasti pagrindinius finansinius terminus ir įgyti žinių apie finansų valdymą;
  • Išmokti skaityti, analizuoti ir įvertinti pagrindinę įmonės finansinę informaciją;
  • Išmokti įvertinti įmonių ar padalinių veiklos efektyvumą, naudojantis pelningumo, efektyvumo, likvidumo rodikliais;
  • Sužinoti, kokie finansiniai rodikliai gali būti taikomi personalo vadyboje, kuriuos iš jų personalo vadovas gali įtakoti;
  • Išmokti įvertinti, kiek kainuoja įmonei personalo skyrius, naujai samdomas ar esantis darbuotojas, etatų mažinimas, mokymai ir t.t.
  • Suprasti, kas tai yra įmonės biudžetas ir kaip jis formuojamas. Įvertinti planavimo, finansavimo, organizavimo bei kontroliavimo svarbą kasdieninėje įmonės veikloje.

Seminaras skirtas: personalo vadovams ir specialistams, kurie  nori suprasti įmonės finansus ir efektyviais sprendimais daryti įtaką įmonės verslo rezultatams.

Lektorė: Ramunė Černeckienė, daugiau nei 10 metų dirbusi ir derinusi finansų bei personalo vadovės funkcijas Pfizer korporacijos įmonėse Lietuvoje.  Ekonomikos magistrė, finansų srities ekspertė, baigusi vadovų ugdymo programą Čikagos Universiteto Verslo mokykloje. Šiuo metu dirba Pfizer korporacijoje rizikos ir kontrolės valdymo vadove,  atsakinga už Pfizer įmonių verslo procesų kontrolę ir rizikos minimizavimą  20-je Europos valstybių. Ramunė turi puikius bendravimo su auditorija įgūdžius, kuriuos įgijo nuolat rengdama ir vesdama mokymus Pfizer kompanijos darbuotojams. Vedė PVPA forumą “Finansai personalo specialistams”.

Detali informacija apie renginį
Pirmą kartą organizuojamam seminarui siūlome išskirtines kainas:
250 lt – PVPA nariams,
– 350 lt – ne PVPA nariams.
Į kaina įskaičiuota mokymų medžiaga, kavos pertraukos ir pietūs.
Seminaras vyks 2009 06 23 d. viešbutyje “Vila Valakampiai” Vaidilutės 6A, Vilniuje.
Seminaro pradžia  9 val., trukmė 8 val.
Registracija: internete arba el. paštu info@pvpa.lt  iki 2009 m. birželio 15 d.
Daugiau informacijos suteiks Renata Starkienė el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 614 03799.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu