Paskelbtas „Personalo valdymo gerosios praktikos konkursas”, paraiškos priimamos iki 2017 m. kovo 7 d.

PVPA_ženkliukas-2017Didėjant konkurencijai ir keičiantis technologinėms bei ekonominėms sąlygoms įmonėse ypatingai svarbus tampa personalo skyriaus vaidmuo. Nuo talentų pritraukimo strategijų, skatinamųjų programų vystymo iki organizacijos privalumų ir tobulintinų sričių nustatymo, darbuotojų lojalumo ir įsitraukimo užtikrinimo, šių dienų personalo skyrius remiasi inovacijomis ir kūrybiškumu taip prisidėdamas prie įmonės konkurencinio pranašumo užtikrinimo.

Norėdama nustatyti gerąsias personalo valdymo praktikas bei skleisti žinią apie jas, Personalo valdymo profesionalų asociacija jau 7-ą kartą organizuoja „Personalo valdymo gerosios praktikos“ konkursą. Kviečiame įmones bei organizacijas pasidalinti savo sėkmės istorijomis apie pridėtinę vertę verslui kuriančias personalo valdymo patirtis.

Paraiškos konkursui priimamos elektroniniu paštu renata@pvpa.lt  iki 2017 m. kovo 7 d.
Paraiškas vertins bei konkurso dalyvių įmonėse lankysis kompetentinga komisija:

Lina Gelumbauskaitė, PVPA valdybos narė, Lindorff Business Services, UAB, personalo ir administracijos direktorė   (komisijos pirmininkė);
Dr. doc. Raimonda Alonderienė, ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto docentė;
Edita Znutienė, Cognizant Technology Solutions Lithuania, personalo direktorė;
Darius Dužinskas, UAB „Baltic Amadeus” personalo ir marketingo vadovas (įmonės, 2016 m. konkurso laureatės, atstovas);
Rimantas Vaitkus, AB „Vilniaus baldai“ generalinis direktorius.

Konkurso dalyviai bei nugalėtojai bus apdovanoti solidžiais rėmėjų bei partnerių prizais. Trijų komisijos išrinktų konkurso finalininkų projektai/praktikos bus pristatyti 2017 metų gegužės 11 d. PVPA metinėje konferencijoje. Įdomiausių projektų įmonių atstovus kviesime pristatyti savo projektus kituose PVPA renginiuose.

DOKUMENTAI

Paraiškos forma >>
Konkurso nuostatai >>

foto_laimetojas_2Darius Dužinskas, UAB „Baltic Amadeus”  personalo ir marketingo vadovas: „Baltic Amadeus mėgsta iššūkius. Tai įrodo ne tik mūsų vidinė įsitraukimą skatinanti iniciatyva darbuotojams BA Challenge, bet ir dalyvavimas Personalo valdymo gerosios praktikos konkurse, leidusiame pasidalinti savo sėkmės istorija, parodyti, kaip svarbu tikėti ir mėgautis tuo, ką darai, pasisemti išminties, išbandyti galimybių ribas ir būti už tai įvertintiems. Kiekvienam dalyviui šis konkursas yra unikali galimybė ne tik duoti, bet ir gauti: naujų minčių, naujų idėjų, naujų pažinčių, naujų iššūkių ir naujų, pridėtinę vertę kuriančių, personalo valdymo patirčių. Esame tikri, kad šis PVPA iššūkis gali tapti puikiu kiekvieno iš jūsų kasdieninės veikos įprasminimu, o jo įveikimas – įrodymu, kad einate teisingu savo sėkmės keliu.”

 Norėdami pasikonsultuoti dėl projekto/praktikos tinkamumo konkursui ar kilus kitiems klausimams kreipkitės į projektų vadovę Renatą Starkienę el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652 50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu