2022.03.24 Vebinaras „Personalizuotų ir lanksčių naudų pasaulinė praktika ir įgyvendinimas Lietuvoje“

Data: 2022 m. kovo 24 d. 10:00 – 11:30 val.
Vieta: renginys bus rodomas tiesiogiai internetu (MS Teams), užsiregistravusiems bus atsiųsta prisijungimo nuoroda.

Organizacijos nuolat kelia klausimą, kaip pasiūlyti personalizuotas, lanksčias naudas savo darbuotojams, kaip turi atrodyti jų sistema, koks yra reglamentavimas Lietuvoje – ką ir kaip jis leidžia įgyvendinti.

Kviečiame į vebinarą, kuriame šiuos klausimus kelsime ir mums atsakymų ieškoti padės Helene Sundhagen, Marsh Mercer Benefits atstovė (UK). Helene kartu su kolegomis yra kūrusi ir adaptavusi personalizuotų naudų sistemas įvairiose šalyse veikiančioms organizacijoms, turi sukaupusi daug patirties ir pavyzdžių. Jos drąsiai galėsite klausinėti nuo lanksčių naudų sistemos idėjos iki konkretaus praktinio įgyvendinimo (kam ir kokie įrankiai tiktų, kokia to kaina ir įdiegimo laikas).

Apie Lietuvos mokestinį reglamentavimą ir egzistuojančias lengvatas, kurias dažniausiai taiko darbdaviai ir kokių galimybių dar neišnaudoja, pasakos „PricewaterhouseCoopers“ gyventojų apmokestinimo paslaugų grupės vadovė Ada Dženkauskė.

„Cognizant Technology Solutions Lithuania“ personalo verslo partnerė Ieva Šantaraitė-Gurskienė ir personalo koordinatorė Miglė Januševičiūtė pristatys savo lanksčių naudų taikymo modelį.

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas. Ne PVPA nariams renginio kaina 30 EUR.

Registracija iki kovo 24 d. čia:

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Jeigu dieną prieš renginį nebūsite gavę renginio nuorodos – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu