Paskelbtas kasmetinis personalo valdymo rodiklių tyrimas: pratęstas iki 2016.06.01

10377904-check-list-symbolPVPA kartu su partneriais OVC Consulting jau trečius metus organizuoja tyrimą, kurio duomenys leidžia personalo valdymo profesionalams matyti aiškesnį vaizdą apie situaciją Lietuvoje ir turėti galimybę palyginti pagrindinius savo organizacijos personalo valdymo rodiklius su kitų organizacijų rodikliais.

Šis tyrimas yra nemokamas ir bus atliekamas kasmet. Po pernai metų tyrimo pamokų klausimynas dar kartą patobulintas – mažiau klausimų, jie sugrupuoti, kai kurie klausimai patikslinti.

Kviečiame aktyviai dalyvauti tyrime užpildant anketą iki š. m. birželio 1 d., t. y. pateikiant turimus duomenis apie pagrindinius personalo valdymo rodiklius, remiantis 2015 metų Jūsų organizacijos duomenimis. Klausimus apie rodiklius, kurių jūsų organizacija nefiksuoja arba kurie yra konfidencialūs, praleiskite.

TYRIMO ANKETA

REKOMENDUOJAME: tyrimo anketą peržiūrėti ir atsispausdinti klausimus, o elektroninį apklausos pildymą pradėti tada, kai žinosite visus duomenis. Tai rekomenduojama, nes uždarius nebaigtą pildyti anketą, duomenys neišsisaugo, tokiu atveju pildymą tektų pradėti iš naujo. Informacija išsisaugo tik tuo atveju, kai užpildžius anketą yra spaudžiama „Pateikti”.

Išsami tyrimo ataskaita planuojama turėti rugsėjo mėn. – ji siunčiama tik tyrime dalyvavusioms organizacijoms, tuo tikslu prašome Jūsų nurodyti savo elektroninio pašto adresą. Šio tyrimo darbo grupė įsipareigoja užtikrinti Jūsų organizacijos duomenų konfidencialumą – atskirų organizacijų duomenys nebus analizuojami. Pristatydami tyrimo rezultatus naudosime tik apibendrintus duomenis.

Tyrimo partneriai: OVC Consulting.

OVC

Techniniais anketos pildymo klausimais prašome kreiptis į PVPA projektų vadovę Renatą Starkienę el. paštu renata@pvpa.lt , tel. +370 652 50517. Anketos turinio klausimais prašome kreiptis į PVPA valdybos narę Ireną Pupienienę tel. +370 687 00075 arba el. paštu irena.pupieniene@gmail.com.

 

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu