2021.03.02 Rytas kitaip: „Vilniaus šilumos tinklų perversmas: nuo vertybinių pokyčių iki keturių dienų darbo projekto“

Data: 2021 m. kovo 2 d. 10:00- 11:00 val.
Vieta: renginys bus rodomas tiesiogiai internetu (MS Teams), užsiregistravusiems bus atsiųsta transliacijos nuoroda

PVPA nariai AB „Vilniaus šilumos tinklai“ – viena didžiausių energetikos įmonių Lietuvoje. Iš rinkos profesionalų suformuota vadovų komanda transformuoja įmonę,  imdamiesi naujų komercinių veiklų, ambicingų investicijų, aplinką gelbėjančių tvarumo projektų, optimizuotų procesų ir inovatyvių personalo valdymo sprendimų.   2020 m. drauge su visais pokyčiais, vykstančiais organizacijoje, buvo atnaujintos įmonės vertybės ir sistemingai integruojamos į organizacijos veiklas.

„Vilniaus šilumos tinklų“ atstovės papasakos, kaip vyko vertybių atnaujinimo procesas, kaip pavyko jas įprasminti kasdieninėje veikloje bei kaip sekasi organizacijos vertybes perkelti į kasdienį komandos gyvenimą už organizacijos ribų.

Taip pat  pasidalins savo patirtimi, kaip sekasi dirbti keturias darbo dienas per savaitę: papasakos savo kelią  nuo pirminės idėjos apie trumpesnę darbo savaitę, bandomąjį projektą įmonės viduje iki šios dienos, kuomet jau antrą mėnesį dirbama tik keturias darbo dienas per savaitę.

Dalyvauja: Aistė Orševskienė, Personalo valdymo skyriaus vadovė, Ieva Tamulynaitė, Personalo valdymo skyriaus verslo partnerė, Gintarė Belousienė, Personalo valdymo skyriaus verslo partnerė

Moderuoja: dr. Mantas Tvarijonavičius, PVPA valdybos narys, Good people konsultantas

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas. Ne PVPA nariams renginio kaina 20 EUR.

Registracija iki kovo 1 d. čia:

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Jeigu renginio dieną nebūsite gavę prisijungimo nuorodos – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu