2021.02.09 Rytas kitaip: UAB „Transcom Worldwide Vilnius“ personalo procesų optimizavimo projekto pristatymas

Data: 2021 m. vasario 9 d. 10:00- 11:00 val.
Vieta: renginys bus rodomas tiesiogiai internetu (MS Teams), užsiregistravusiems bus atsiųsta transliacijos nuoroda

Šame renginyje pristatysime paskutinįjį 2020 m. PVPA Personalo valdymo gerosios praktikos konkursui pateiktą projektą.

Ieškodama inovatyvesnių bei efektyvesnių sprendimų darbinėje kasdienybėje ir siekdama tapti vis labiau socialiai atsakinga įmone, UAB „Transcom Worldwide Vilnius“ pradėjo galvoti, kaip galėtų prisidėti prie gamtos ir laiko resursų tausojimo taikant šiuolaikines technologijas bei išnaudojant Google ir Gmail siūlomus įrankius. Dar 2018 m. peržvelgę turimus personalo administravimo procesus nusprendė susidraugauti su skaitmeniniais įrankiais ir paskelbė 2019 – uosius Optimizavimo metais.

Peržvelgusi rinkoje vyraujančias tendencijas, įmonė išsikėlė tikslą optimizuoti personalo administravimo procesus, naudojantis turimais žmogiškaisiais bei piniginiais resursais, taip gerinant kandidatų bei įmonės darbuotojų patirtį. Buvo suburta procesų optimizavimo grupė ir analizuoti pagrindiniai daugiausiai popieriaus bei laiko sunaudojantys Personalo skyriaus procesai – įdarbinimo, atostogų administravimo, prašymų teikimo ir informacijos perteikimo bei darbuotojų atleidimo.
Kaip sekėsi optimizuoti procesus, kokie su tuo susiję pasiekimai – renginyje papasakos UAB „Transcom Worldwide Vilnius“ personalo specialistė Rūta Čepulytė-Baublienė.

Moderuoja: dr. Mantas Tvarijonavičius, PVPA valdybos narys, Good people konsultantas

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas. Ne PVPA nariams renginio kaina 20 EUR.

Registracija iki vasario 8 d. čia:

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Jeigu renginio dieną nebūsite gavę prisijungimo nuorodos – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu