Vizitas į įmonę AVON : papildoma data 04.22

AVON-logoData: 2016 m. kovo 31 d. (ketvirtadienis)  14:00 – 16:30 REGISTRACIJA BAIGTA

2016 m. balandžio 22 d. (penktadienis) 14:00 – 16:30  (liko kelios vietos)
Vieta: Šiaurės miestelio technologijų parkas, Galvydžio g. 5, II aukštas, 203 kab. Vilnius (dėl didelio susidomėjusių skaičiaus vieta perkelta į didesnes patalpas).

Avon personalo specialistų komanda papasakos apie iššūkius ir atradimus Talentų valdymo procese. Pagrindinė naujovė, kurią pristatys AVON komanda, yra sertifikuota ugdymo metodika „Mokymasis veikiant“ (angl. Action learning“), kuri buvo pritaikyta ugdant jaunus lyderius, neseniai tapusius komandos vadovais. Ši metodika sukurta mokytis grupėje, analizuojant realias problemas ir tobulinant kiekvienam iš dalyvių aktualiausias kompetencijas. Bus pristatytas šios ugdymo programos tikslas, metodologija bei rezultatai. Patirtimi taip pat dalinsis programos dalyviai.

Apie įmonę:

AVON yra viena didžiausių kompanijų pasaulyje, prekiaujanti grožio produktais tiesioginio pardavimo būdu. Kiekvieną dieną, kiekvieną sekundę pasaulyje yra nuperkami 4 AVON lūpdažiai, o apie kompaniją AVON žino net 90% apklaustųjų visame pasaulyje. Lietuvoje yra įsikūrusi Baltijos šalių ir Suomijos centrinė atstovybė bei logistikos centras, iš viso įmonėje dirba 150 darbuotojų.

PVPA nariams dalyvavimas nemokamas.  Ne nariams dalyvio mokestis 25 EUR.

Registracija vykdoma tik į 04.22 dienos vizitą, bus baigta, kai vietų nebeliks:

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Papildomą informaciją teikia projektų vadovė Renata Starkienė el. paštu renata@pvpa.lt, tel. 8 652 50517 .

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu