2020.12.15 Vebinaras „Perdegimo sindromas – kaip padėti sau ir kolegoms?“

Data ir laikas: gruodžio 15 d., 10:00-11:30 val.
Vieta: renginys bus rodomas tiesiogiai internetu (MS Teams), užsiregistravusiems bus atsiųsta transliacijos nuoroda.

Tęsiame ciklą renginių, skirtų darbuotojų psichinei sveikatai.

Paskutiniu metu vis dažniau Lietuvoje kalbame apie perdegimo sindromą, kuriuo gali susirgti intensyviai dirbantys ir emociškai išsekę darbuotojai. Nuolatinis stresas ir įtampa, didelis greitis ir lankstumas, neapibrėžtumas ir aukšti reikalavimai darbe kasdien daro didžiulę įtaką mūsų savijautai. „Dar porą mėnesių ar metai, ir tada jau tikrai pristabdysiu,“ – ne vienam pažįstama frazė. Vieni sustoja patys, o kitus, deja, sustabdo ligos ar visiškas abejingumas darbui ir energijos stoka.

Vebinaro metu sužinosite:

  • Kas yra perdegimo sindromas ir kuo jis skiriasi nuo nuovargio ar streso?
  • Kokie yra pagrindiniai įspėjamieji signalai?
  • Kaip išmokti ilsėtis ir kodėl tingumas yra efektyvi prevencinė priemonė?
  • Ką daryti pačiam, jeigu nebejaučiate energijos dirbti?
  • Kaip padėti kolegoms, kurie intensyviai dirba ir turi riziką susirgti perdegimo sindromu?
  • Kaip organizacijos gali prisidėti prie darbuotojų psichinės ir emocinės sveikatos gerinimo?

Renginyje savo žiniomis ir praktika dalinsis Vilniaus geštalto instituto psichoterapeutės:

Daiva Žukauskienė – geštalto psichoterapeutė, psichikos  sveikatos specialistė, pedagogė ir rašytoja, pati gana ilgai besigilinusi į perdegimo temą ir ją nuodugniai ištyrinėjusi. Dabar daugiausiai dirba psichoterapeute, mėgsta įsiklausyti į žmonių istorijas ir tyrinėti, kas jose slypi giliau. Daiva specializuojasi ir turi daug patirties dirbant su tarpusavio santykių problemomis, psichikos sutrikimais ir ligomis. Daiva domisi biblioterapija bei emocinio intelekto ugdymu, veda geštalto terapijos ir biblioterapijos grupes.

Brigita Kaleckaitė – Vilniaus geštalto instituto vadovė, psichoterapeutė ir supervizorė, pati kol kas niekada nepatyrusi perdegimo sindromo, nors dirba ir gyvena pakankamai intensyviai. Su perdegimu Brigita dažnai susiduria vesdama mokymus organizacijoms ir konsultuodama klientus. Brigita specializuojasi ir turi daug patirties dirbant su individais, poromis ir grupėmis, gilinasi į kūno psichoterapijos kryptis, veda mokymus verslui ir dabar studijuoja Londone santykiais paremtą organizacinį konsultavimą.

 

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas (dalyvių skaičius iš organizacijos neribojamas). Ne PVPA nariams renginio kaina 15 EUR.

Registracija iki 12.14 čia:

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Jeigu dieną prieš renginį nebūsite gavę renginio nuorodos – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu