Jubiliejiniai PVPA metai ir naujas įvaizdis

cropped-PVPA_logo-tinklapiui-34-33.png10 metų Personalo valdymo profesionalų asociacijos (PVPA) patirtis, stiprėjantis personalo valdymo reikšmingumas šiuolaikinėje vadyboje, augantis narių pasitikėjimas bei partnerių pripažinimas – tai tvirtas pagrindas asociacijai pereiti į kitą organizacijos brandos etapą. Valdybos ir administracijos sprendimu atnaujinome asociacijos įvaizdį, kuris pažymi PVPA naują tarpsnį, sutampantį su veiklos dešimtmečiu.

Naujuoju PVPA įvaizdžiu norime perteikti asociacijos misiją kurti vertę personalo valdymo specialistams, organizacijoms ir visuomenei, atliepiant į esamus ir numatant būsimus poreikius“ ir drauge būti šiuolaikiška, dinamiška, profesionalia, atvira, prieinama jūsų partnere.

Taigi, šiandien PVPA siekia atliepti šių dienų verslo realijas, poreikius, eiti keliais žingsniais priekyje personalo valdymo srityje, tapti partneriu verslo organizacijoms, siekiančioms augti, būti patraukliu darbdaviu, taip pat padėti stiprinti kompetencijas personalo valdymo specialistams. Todėl šiuos metus pasitinkame išlaisvinę asociacijos simboliu tapusį „žmogų“. Šis simbolis rodo asociacijos orientaciją į individualumą ir išskirtinumą. Jis iliustruoja kiekvieno asociacijos nario ir pačios organizacijos veržlumą, atsivėrusias plačias galimybes įsitraukti, kurti, tobulėti.

Kviečiame 2016 metus būti kartu su PVPA, dalintis patirtimi su kolegomis iš skirtingų verslo sričių, semtis žinių, naujų idėjų, dalyvauti tyrimuose, būti tarp stipriausių personalo valdymo profesionalų bei augti kartu.

PVPA direktorė Jūratė Butinavičienė

PVPA socialiniai-80

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu