2020.11.03 10 val. Rytas kitaip: „UAB „PEPCO Lithuania“ projekto „Pasilikimo pokalbis“ pristatymas“

Data ir laikas: 2020.11.03, antradienis , 10 val. (trukmė ~1,5 val, priklausomai nuo dalyvių klausimų).
Vietarenginys bus rodomas tiesiogiai internetu (MS Teams), užsiregistravusiems bus atsiųsta transliacijos nuoroda.

Tęsiame pavasarį PVPA Personalo valdymo gerosios praktikos konkursui pateiktų projektų/praktikų pristatymą.  Šįkart svečiuose – UAB „PEPCO Lithuania“ projektas „Pasilikimo pokalbis“.

UAB „PEPCO Lithuania“ atidarius verslą Lietuvoje ir sparčiai plečiantis, vienas iš iššūkių, su kuriais teko susidurti, buvo didelė darbuotojų kaita. Įmonė analizavo to priežastis ir paaiškėjo, kad bendrai visos komandos atmosferai įtaką daro ryšio tarp vadovo ir darbuotojo trūkumas. Siekdama motyvuoti darbuotojus dirbti įmonėje ilgą laiką, UAB „PEPCO Lithuania“ nusprendė stiprinti darbuotojų santykį su tiesioginiu vadovu. Tam tikslui įgyvendinti  įdiegė naują įrankį, vadinamą „Pasilikimo pokalbiu“ arba „Stay interview“. Įrankį diegė pagal Richard P. Finnegan kurtą metodą, aprašytą jo knygoje „The Stay Interview: A Manager’s Guide to Keeping the Best and Brightest“.

Šis įrankis buvo vienas iš būdų kaitai stabilizuoti, nes jo pagrindinis tikslas – gerinti atmosferą darbe bei santykį tarp vadovo ir jo komandos narių. Regiono vadovai, kurie vykdė tokius pokalbius, dalijosi mintimis, kad jų santykis su komandos nariais pasikeitė: jie labiau pasitiki vieni kitais, žino, koks bendradarbiavimo būdas jiems tinkamiausias ir jie daug dažniau remiasi vienas į kitą, iškilus iššūkiams.  Projekto rezultatas – ženkliai sumažėjusi darbuotojų metinė kaita.

Projektą pristatys: L.e.p. personalo vadovė Kristina Juknevičiūtė bei regiono vadovė Vaiva Četkauskienė.

Moderuoja: dr. Mantas Tvarijonavičius, PVPA valdybos narys, Good people konsultantas

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas (dalyvių skaičius iš organizacijos neribojamas). Ne PVPA nariams renginio kaina 15 EUR.

Registracija iki lapkričio 2 d. :

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Jeigu dieną prieš renginį nebūsite gavę renginio nuorodos – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu