2020.10.22 Nuotolinis forumas „Kaip mokomės šiandien ir kas laukia rytoj: kaip sukurti tą pačią ugdymo ir išmokimo kokybę“

Data ir laikas: 2020.10.22, ketvirtadienis, 13:00-15:15 val.
Vieta: renginys bus transliuojamas tiesiogiai internetu (MS Teams) iš Talentator studijos, užsiregistravusiems bus atsiųsta transliacijos nuoroda.

Šiais netipiniais metais išmokome labai daug. Pakeitėme darbo būdą, formą, elgseną, pandemija itin paspartino technologijų naudojimą ir darbui, ir mokymuisi.

Laikas sudėti visus taškus ant „i“ ir įsivertinti, kokios pamokos vertingos, ką ir kaip verta tęsti. Nors pandemija laikina, tačiau nutolusių ir paskirstytų komandų neabejotinai tik daugės. Dėl to kviečiame kartu paieškoti idėjų ir pamokų, kaip organizuoti kokybišką ugdymo procesą nelaukiant galimybės surinkti visus reikiamus žmones vienoje vietoje.

Programa:

Laikas Turinys
13:00-13:15 Įžanginis žodis: „Laukti, bėgti ar priimti? Nauja „norma“ ir mūsų rolė joje“. Romanas Gaidukas, GRAND PARTNERS partneris
13:15-13:35 Praktinis atvejis: „Mąstymo įtaka mokymuisi.
Kiekvieną dieną“
. Vytautė Šniurevičienė, Baltic Learning Solutions Lead, RIMI
13:35-14:00 Pranešimas: „Kaip užtikrinti ugdymo(si) proceso ir išmokimo kokybę mokantis per nuotolį: principai, iššūkiai, geroji ir blogoji praktika“. Romanas Gaidukas, GRAND PARTNERS partneris
14:00-14:15 Pertrauka
14:15-14:35 Svečias: „How skills and competencies will change the game of L&D?” Bjarne Baarman, Country Manager Finland & Baltics, Cornerstone (pranešimas anglų kalba be vertimo)
14:35-14:50
  • Kaip keitėsi darbuotojų ugdymo(si) poreikiai per paskutinius 6 mėn.?
  • Balansas tarp „kietųjų“ ir „minkštųjų“ kompetencijų ugdymo: ko labiausiai reikia įmonei ir darbuotojams šiuo laikmečiu?
  • Netikėti atradimai? Praradimai?
  • Išmokimo kokybė (KPI): Kaip matuojate?  Ko siekiate?

Pokalbis aukščiau nurodytomis temomis su:

Milda Kaleinikove, Personalo ir administravimo departamento mokymų projektų vadove, Ergo,
Giedrė Dauguvieyte, Personalo ugdymo vadove, Koncernas SBA,
Dovile Jakubauskiene, Personalo direktore Baltijos šalims, Fazer Bakery Baltic.

14:50-15:10 Svečias: „Growing and developing distributed teams: 10 years of experience in 20 minutes“. Tatjana Artiševskaja, Senior Manager, People Partner, EPAM Systems (IT sektorius, 35.000 darbuotojų) (pranešimas anglų kalba be vertimo)
15:10-15:15 Forumo apžvalga, išvados, pabaiga.

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas (dalyvių skaičius iš organizacijos neribojamas). Ne PVPA nariams renginio kaina 30 EUR.

Registracija iki spalio 21 d. :

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Jeigu dieną prieš renginį nebūsite gavę renginio nuorodos – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu