2015.10. 29 Lyderius ugdykime sinemalogijos metodu

Kviečiame PVPA narius ir visus besidominčius susipažinti su sinemalogijos metodu bei sužinoti, kaip jį galima naudoti ugdant lyderius.

Filmų alchemija persipynusi su ugdomojo vadovavimo elementais – tampa efektyviu lyderių mąstymo ugdymo instrumentu. Šio metodo tikslas – pažinti save kaip lyderį.

Sinemalogija – vizualinio raštingumo kalba, kurios pagrindą sudaro kino kalbos pažinimas. Tai išskirtinis savęs ir sociumo pažinimo būdas, skirtas žmonėms sugebantiems analizuoti, kelti klausimus ir ieškoti atsakymų į juos. Sinemalogija –  refleksyvus ugdymo metodas, pasireiškiantis per simbolius, skatinantis kūrybinį mąstymą ir savęs pažinimą. Audiovizualinių priemonių taikymas, stebint situacijas iš šalies, keičia ne tik lyderių mąstymą, bet ir didina jų kūrybiškumą problemų sprendimo paieškose bei modeliuoja elgesį. Keisdami mąstymą, keičiame požiūrį į save.

Su šiKristinaJakuo ugdymo metodu supažindins mokymų autorė – Kristina Jakubaitytė- Revutienė, organizacijos vystymo ir ugdomojo vadovavimo (ang. Coaching) specialistė. Turinti 15 metų darbo patirtį žmogiškųjų išteklių valdymo ir organizacijos vystymo srityje. Naujausia Kristinos mokslinė tyrimų sritis – audiovizualinių priemonių, kaip efektyvaus Lyderių mąstymo ugdymo metodo taikymas.

Data: 2015 m. spalio 29 d.
Pradžia: 16.00 val. Trukmė ~ 2 val.
Vieta:   Primum Esse biuras (A.Juozapavičiaus g. 6 Vilnius).

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas. Ne PVPA nariams renginio kaina 15 EUR.

Registracija čia iki spalio 27 d. Dalyvių skaičius – 20 žmonių.

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 65250517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu