Pranešimas žiniasklaidai: Reikšmingiausi Lietuvos personalo specialistams skirti renginiai – PVPA svetainėje

2015 09 08

Pradėdama rudens veiklos sezoną Personalo valdymo profesionalų asociacija (PVPA) pristato naujieną – specializuotų renginių kalendorių. Jame skelbiami solidžiausi ir reikšmingiausi įvairaus formato bei turinio Lietuvoje organizuojami renginiai, aktualūs tiek personalo valdymo profesionalams, tiek ir įmonių vadovams, besidomintiems efektyvia vadyba bei darbuotojų potencialo panaudojimu. PVPA – pirmoji ir vienintelė šalies organizacija, kuri ėmėsi kurti tokią informacinę priemonę personalo valdymo profesionalams. Reguliariai atnaujinamas kalendorius skelbiamas atnaujintoje PVPA svetainėje (www.pvpa.lt) ir „Facebook“ paskyroje. Nuo šiol besidomintiems personalo valdymu bus ypač lengva sužinoti apie šios srities renginius.

Daugiau kaip 200 šalies personalo specialistų vienijanti PVPA konstatuoja vis didėjantį koncentruotos ir greitai randamos informacijos poreikį apie šalyje organizuojamus specializuotus renginius.

Pasak PVPA direktorės Jūratės Butinavičienės, personalo valdymo profesionalus džiugina didėjanti jiems skirtų renginių įvairovė ir gausa. „Asociacijos nariai informaciją apie PVPA organizuojamus renginius randa mūsų tinklalapyje, „Facebook“ profilyje arba reguliariai siunčiamuose naujienlaiškiuose. Tačiau Lietuvoje vyksta nemažai ir kitų renginių, kurie yra aktualūs personalo valdymo profesionalams. Didėjant pasirinkimo galimybėms vis sudėtingiau planuoti profesinio tobulėjimo bei veiklos organizavimo laiką. Tai du esminiai kriterijai, kurie paskatino PVPA bendradarbiauti su kolegomis ir padėti personalo valdymo profesionalams bei organizacijų vadovams vienoje vietoje rasti aktualią informaciją personalo valdymo klausimais“, – sako PVPA direktorė. Taip gimė personalo valdymo renginių kalendorius, kuriame galima rasti svarbiausių konferencijų, mokymų, aktualių forumų, diskusijų bei kito formato renginių panoramą mėnesio, ketvirčio perspektyvoje. Šį kalendorių PVPA ketina skelbti reguliariai, jį patikslinant ir papildant pagal vykstančius pokyčius.

Jūratės Butinavičienės teigimu, bet kurios srities aušto lygio profesionalas turi jausti pulsą – tai yra turi žinoti, kas reikšmingo vyksta jo profesinėje srityje pasaulio, šalies ar bent jau savo miesto mastu. Ši informacija reikalinga tam, kad išnaudotume kuo daugiau galimybių kvalifikacijos kėlimui, pasidalinimui sukaupta patirtimi, naujų kontaktų ir ryšių kūrimui. Aktualios informacijos sklaida, PVPA atstovės manymu, padeda personalo valdymo specialistams ne tik aktyviai dalyvauti profesinėje veikloje, bet ir kurti didesnę vertę jų atstovaujamoms įmonėms.

Svarbiausių personalo valdymo specialistams ir vadovams skirtos veiklos kalendoriaus renginiai jau suplanuoti iki metų pabaigos. Dar šiemet planuojama skelbti ir apie ateinančių metų reikšmingiausias konferencijas, diskusijų forumus ir kitus renginius. Vieni reikšmingiausių iš jų – 2016 metų pavasarį įvyksianti jubiliejinė 10-oji PVPA narių konferencija ir „Personalo valdymo gerosios praktikos“ konkursas, sulaukiantis ypatingo verslo įmonių dėmesio.

Daugiau informacijos apie personalistams skirtą renginių kalendorių suteiks PVPA direktorė Jūratė Butinavičienė mob. tel. 8 620 55146, el. p. jurate@pvpa.lt

Apie PVPA: Personalo valdymo profesionalų asociacija – apie 200 personalo profesionalų vienijanti visuomeninė profesinė organizacija, įkurta 2006 m. Kasmet PVPA organizuojanti 30-40 įvairių renginių ir ugdymo priemonių personalo valdymo specialistams Lietuvoje. Nuo 2015 m. rugsėjo mėn. PVPA buveinės adresas – J. Galvydžio g. 5, Vilniuje. 

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu