Kviečiame dalyvauti konkurse „Gera praktika 2015”

baneris jpeg

Praktika – pirmas karjeros laiptelis

Gerai organizuota studentų praktika suteikia studentams darbinių įgūdžių ir gali tapti sėkmingos karjeros pradžia, o organizacijoms – galimybę ugdytis būsimus darbuotojus. Įmonės ir organizacijos, dalyvaudamos konkurse „Gera praktika 2015“, turės galimybę papasakoti apie organizacijos požiūrį į studentų praktiką ir naudą organizacijai bei pasidalinti savo atradimais ir įgyvendintais sumanymais.

Konkursas „Gera praktika“ Personalo valdymo profesionalų asociacijos (PVPA) ir Lietuvos verslo darbdavių konfederacijos (LVDK) iniciatyva rengiamas antrą kartą. Pagrindiniai konkurso tikslai – propaguoti studentų profesinės praktikos reikšmingumą, skleisti gerąją patirtį bei skatinti įmones ir studentus siekti būti tarp geriausiųjų, vystant jaunimo praktinius įgūdžius bei kuriant pridėtinę vertę verslui ir organizacijai.

Paraiškas konkursui „Gera praktika“ galės teikti visos įmonės / organizacijos kartu su praktiką atlikusiais studentais. Konkursui pasibaigus lapkričio mėn. vyksiančioje konferencijoje bus pristatyti geriausi studentų praktikos projektai, išrinkti nugalėtojai ir įteikti konkurso partnerių įsteigti prizai.

Konkurso „Gera praktika“ komisija:

  • Daiva Lubinskaitė – Trainauskienė, PVPA valdybos narė, UAB „Thermo Fisher Scientific Baltics“ personalo vadovė,
  • Ilja Malkin, LVDK Jaunimo reikalų komiteto pirmininkas,
  • Agnė Ramanauskienė, UAB 1ClickFactory (įmonė 2013 m. konkurso nugalėtoja), personalo vadovė,
  • Nijolė Kudabienė, Vilniaus universiteto Tarptautinio verslo mokyklos personalo vadovė,
  • Justinas Gecevičius, AIESEC Lietuva Viceprezidentas verslo vystymui.

Paraiškas dalyvauti konkurse prašome teikti nuo 2015 m. rugsėjo 7 dienos iki 2015 m. spalio 16 dienos 17 val. elektroniniu paštu konkursas@gerapraktika.lt .

Konkurso nuostatai >>
Paraiškos forma >>

Konkurso organizatoriai: Lietuvos verslo darbdavių konfederacija (LVDK) ir Personalo valdymo profesionalų asociacija (PVPA)

Konkurso partneriai: Vilniaus universiteto Tarptautinio verslo mokykla (VU TVM) ir AIESEC.

  pvpa.png          LDK                     GERA-PRAKTIKA-logo             TVM logo           Aiesec

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu