PVPA – konkurso „Aš myliu savo įmonę” partnerė

Personalo valdymo profesionalų asociacija prisijungė prie projekto „Aš myliu savo įmonę“ partnerių, o direktorė Jūratė Butinavičienė tapo komisijos nare.

Projektas „Aš myliu savo įmonę“– trečius metus Lietuvoje organizuojama socialinė iniciatyva verslui. Kiekvienais metais projektas suburia vis gausesnį dalyvaujančių įmonių būrį. Analogų Lietuvoje neturinčio konkurso metu visų Lietuvos įmonių darbuotojai turi unikalią galimybę viešai išreikšti meilę savo kompanijai keliomis skirtingomis formomis: nuotraukomis ar videofilmukais.

Projekto tikslas stiprinti Lietuvos įmonių mikroklimatą, gerinti darbuotojų ir darbdavių santykius, ugdyti darbuotojų lojalumą ir komandinę dvasią. Šis projektas skatina prisijungti ne tik darbuotojus, bet ir darbdavius į smagią akciją, taip pat – parodyti visuomenei vidinę organizacijos kultūrą, puoselėjamas vertybes ir kuriamas įmonės tradicijas.

Paraiškų pateikimas tęsis iki rugsėjo 23 d.

Konkurso balsavimas prasidės nuo rugsėjo 23 dienos ir truks iki spalio 7 dienos. Pasibaigus balsavimui nepriklausoma komisija peržvelgs visų kategorijų lyderių anketas ir išrinks mylimiausias 2015 metų įmones, kurios bus apdovanotos spalio viduryje vyksiančios konferencijos metu.

Į konkursą užsiregistravusios įmonės pristatomos naujienų portale Lrytas.lt, oficialiame projekto tinklalapyje www.myliusavoimone.lt bei „Aš myliu savo įmonę“ „Facebook“ paskyroje.

Visų kompanijų darbuotojai, norintys savo meilę darbovietei parodyti viešai, kviečiami registruotis adresu: plus.lrytas.lt/myliusavoimone2015 .

Atnaujintas projekto taisykles rasite: www.myliusavoimone.lt ir plus.lrytas.lt/myliusavoimone2015/.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu