2019.12.03 „Rytas kitaip: kaip ir kokios lyderystės šiandien moko Harvard Kennedy School?”

Data: 2019 m. gruodžio 3 d. 9:00-12:00 val.
Vieta: Vilniaus universiteto Verslo mokykla, Saulėtekio al. 22, Vilnius

Eglė Daunienė, mokiusis Harvard Kennedy School mokyklos vadovų programoje „Leadership for the 21st Century: Chaos, Conflict and Courage“ sako : Mano bendramoksliai, su kuriais mokiausi šioje programoje, kalbėjo, kad ši programa skiriasi nuo kitų Harvardo universiteto mokymų programų ir požiūriu į tai, kas yra lyderystė, ir visiškai netraciniais mokymo metodais.“

Ar kada nors susimąstėte, kuo skiriasi vadovavimo darbas nuo lyderystės darbo? Kodėl būtent vadovui yra rizikingiausia imtis lyderystės? Kai kurie mokymo metodai glumina ir padeda susivokti. Mokymosi procesas remiasi kolegialumu ir atvirumu savo ir kitų patirčiai.

Eglė ne tik dalinsis savo žiniomis bei įspūdžiais, bet pakvies ir dalyvius diskutuoti bei pasidalinti patirtimi šiais klausimais:

  • kaip šiandien apibrėžiame lyderystę savo organizacijose?
  • kuo skiriasi lyderystės ir vadovavimo mokymai jų organizacijose?
  • sėkmingi ir nesėkmingi lyderystės kompetencijų ugdymo atvejai?

Apie lektorę:

Eglė  Daunienė jau daugiau kaip 5 metus tyrinėja lyderystės (ypač adaptyvios lyderystės) reiškinį permainų įgyvendinimo kontekste. Tai į XXI amžiaus iššūkius orientuota lyderystės samprata, ieškanti veiksmingų sprendimų mūsų neapibrėžtumo, greitos kaitos, milžiniškos technologinės pažangos, ekologinių ir socialinių problemų pasaulyje. Eglė turi įvairialypią profesinę patirtį, kurioje dera 15 metų vadybos ir verslo valdymo tarptautinėse organizacijose patirtis su 10 metų dėstymo ir tyrimo darbo. Pastaraisiais metais ji mokėsi JAV Harvard Universtiteto Kennedy mokykloje ir JAV Kansas Lyderystės centre.

Renginį moderuoja dr. Mantas Tvarijonavičius (GoodPeople.lt)

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas. Ne PVPA nariams renginio kaina 25 EUR.

Registracija baigta.

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu