2019.10.17 Seminaras „Kaip kurti santykį su autoritetu?”

Data: 2019.10.17  14:30-16:30 val.
Vieta: Vilniaus kolegijos Verslo vadybos fakultetas, Didlaukio g. 49, I aukštas, auditorija Paryžius.

Šiuo metu daug kalbama apie skirtingus lūkesčius vadovavimui: vadovas turi būti pokyčių agentas, transformuojantis lyderis, užsiimti adaptyvia lyderyste ir dar daug kitokių dalykų. Dažnai skiriamas vadovavimas nuo lyderystės. Ką apie tai sako psichologija, o ne vadyba?

Kartu su su dr. Rita Rekašiūte-Balsiene pažvelkime į vadovavimą iš gelminės psichologijos perspektyvos. Vadovas, naujai paskirtas ar seniai dirbantis, visada yra autoriteto pozicijoje. Kaip mes kuriame santykį su autoritetu? Kaip mūsų kultūrinės ir asmeninės patirtys veikia santykį su autoritetu? Kaip santykius veikia autoriteto kompleksas? Šiame susitikime visa tai pabandysime pasiaiškinti ir pareflektuoti savo patirtis.  Tai padės suprasti, kodėl darbuotojai su vadovu elgiasi tam tikru būdu, kokie elgesio būdai yra efektyvūs, kodėl kyla konfliktai tarp vadovų ir pavaldinių, ir kada vadovas gali/negali būti vadovu.

Dr. Rita Rekašiūtė-Balsienė – nepriklausoma vadybos konsultantė, Vilniaus Universiteto dėstytoja, socialinių mokslų daktarė organizacinės psichologijos srityje. Nuo 1995 metų dirba organizacijų konsultavimo ir mokymo srityje, turi įvairiapusės mokymų ir konsultavimo patirties. Rita konsultuoja vadovus, veda strateginio planavimo, problemų sprendimo renginius bei mokymus vadovams.

 

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas. Ne PVPA nariams renginio kaina 25 EUR.

Registracija iki spalio 15 d. arba kol baigsis vietos čia: 

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Papildomą informaciją teikia projektų vadovė Renata Starkienė el. paštu renata@pvpa.lt, tel. 8 652 50517 .

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu