2019.09.17 Seminaras „Mitai apie grįžtamąjį ryšį: Kaip iš tiesų veikia grįžtamasis ryšys ir kaip jį suteikti?” Registracija baigta

Data: 2019 m. rugsėjo 17 d. 9:00-12:30 val.
Vieta: Vilniaus universiteto Verslo mokykla, Saulėtekio al. 22, Vilnius

Tomas Misiukonis, OVC Consulting partneris ir konsultantas, kviečia padiskutuoti apie grįžtamąjį ryšį.

Seminaro metu gilinsimės į nusistovėjusias nuostatas apie grįžtamąjį ryšį ir įvertinsime, kurios iš praktikų veiksmingos, o kurių reikėtų atsisakyti.

Dažnai darbe grįžtamojo ryšio teikimą suprantame labai siaurai – kaip „gerų“ ar „blogų“  dalykų pasakymą. Tačiau pamatysime, kad grįžtamojo ryšio sakymas yra ne monologas, o pokalbis, kurio metu abi pusės turi bendradarbiauti. Po šio renginio galėsite geriau atpažinti sudėtingas situacijas, labiau jose pasitikėti savimi bei kitais ir turėsite daugiau įrankių pokalbiams.

Apie lektorių: 

Tomas Misiukonis yra OVC Consulting kompanijos partneris ir konsultantas. Savo darbinėje praktikoje jis individualiai konsultuoja vadovus, veda ugdymo ir lyderystės mokymus. Tomas taip pat yra knygų „Koučingo praktika vadovams“, „Koučingo technikos“ autorius bei  knygos „Dėmesio grupė“ bendraautorius, knygos „Vadovas per 24 h“ idėjos autorius ir bendraautorius.

Renginys skirtas tik PVPA nariams. Dalyvavimas nemokamas.

Registracija tik į laukiančiųjų sąrašą: 

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Papildomą informaciją teikia projektų vadovė Renata Starkienė el. paštu renata@pvpa.lt, tel. 8 652 50517 .

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu