2019.04.09 “Rytas kitaip: kūrybinis kelias kurti, keisti ir puoselėti vidinę organizacijos kultūrą”

Data: 2019 m. balandžio 9 d. 9:00-11:00 val.
Vieta: VU Verslo mokykla, „Meksikos“ auditorija“ Saulėtekio al. 22, Vilnius.

Įmonės kultūra atsispindi viduje ir išorėje, ji lemia veiklos kokybę ir reputaciją klientų, partnerių ir darbuotojų akyse. Kultūra apima tai, kaip žmonės jaučiasi, elgiasi ir bendrauja vieni su kitais. Visi sutinka, kad tai svarbu, tačiau kur kas sunkiau identifikuoti, kas už tai atsakingas ir kaip turėtų veikti. Įmonėse šis vaidmuo dažnai keliauja tarp personalo ir vidinės bei išorinės komunikacijos skyrių, o dažniausiai lieka podukros vietoje ir priklauso tik nuo gerų žmonių iniciatyvos. Nenuostabu – kurti, keisti ir saugoti palankią vidinę kultūrą yra nelengva užduotis: ji reikalauja ir racionalumo, ir kūrybiškumo, ir gebėjimo nuspėti žmonių reakcijas.

Verslo vidinės kultūros valdyme specializuojasi konsultantų grupė „Anderrrs“, jungianti įvairių sričių dirbančius praktikus. Lietuvoje ir Nyderlanduose sukauptą patirtį komanda taiko verslo kultūros valdymo strategijoms kurti bei įgyvendinti, veikdama kaip išorinės pajėgos ir jungiamoji grandis tarp skirtingų įmonės padalinių.

Susitikimo metu įmonės kultūros ir vidinės komunikacijos iššūkius, sprendimų galimybes ir kūrybinius pavyzdžius pristatys trys skirtingų sričių specialistės ir konsultantės: analitikė ir rinkodaristė Laima Ramanauskaitė-Merkienė (Knyguklubas.lt), dizainerė ir kūrybos vadovė Jurga Želvytė („Alma littera grupė“) bei ryšių su visuomene specialistė ir kultūros antropologė Rūta Latinytė (Lietuvos žurnalistikos centras).

Lektorės pasidalins dažniausiai sutinkamais įmonių vidinės kultūros iššūkiais ir būdais, nuo ko pradėti juos spręsti. Jos taip pat atskleis „Anderrrs.com“ atlikto Lietuvos visuomenės nuomonės tyrimo duomenis apie tai, kaip skirtingų tipų asmenybės jaučiasi darbe, dėl ko ne taip lengva visiems įtikti.  Įdomiausia bus pasidalinti sėkmingais pavyzdžiais ir aptarti, kaip skiriasi įmonių patirtys ir poreikiai.

Renginį moderuoja dr. Mantas Tvarijonavičius (GoodPeople.lt)

Dalyvio mokestisPVPA nariams dalyvavimas nemokamas. Ne PVPA nariams renginio kaina 25 EUR.

Registracija iki balandžio 5 d. (arba kol baigsis vietos) čia:

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu