2019.03.06 Rytas kitaip: “Learning & Development trends in the Baltics”

Data: 2019 m. kovo 6 d. 9:00-11:00 val.
Vieta: VU Verslo mokykla, Saulėtekio al. 22, Vilnius

Svečiuose mokymų ekspertė Maija Dobele (Latvija). Renginys vyks anglų kalba.

Personalo valdymo profesionalai pastebi, kad mokymų (Learning&Development, L&D) tendencijos per paskutinius keletą metų keičiasi labai stipriai. Vis garsiau kalbame, o dažnai ir pasiryžtame išbandyti e-mokymus, mišrius (blended) mokymus. Tokios ir panašios naujos tendencijos kartais leidžia sukurti daugiau vertės organizacijai.  

Kaimynai latviai neseniai atliko tyrimą, kuriame gilinosi į L&D tendencijas šiandien: kaip įmonėse identifikuojami mokymo poreikiai, kaip ir kokie mokymo sprendimai pasirenkami, kaip įgytos žinios perkeliamos į darbą.

Šiame “Rytas kitaip” renginyje iš pirmų lūpų išgirsime pagrindinius šio tyrimo rezultatus, vertingas įžvalgas, diskutuosime ir keisimės patirtimi, kokias mokymų tendencijas pastebite jūs savo organizacijose.

Apie renginio viešnią:

Maija Dobele is an expert in organisational and employee development and Blended Learning solutions. She has gained experience as a member of the team and HR manager in organisations in the periods of growth and change as well as leading different level employee trainings in English and Latvian, and consulting enterprises on the topics of remuneration, assessment systems development, executive level recruitment and development.

Renginį moderuoja dr. Mantas Tvarijonavičius (GoodPeople.lt)

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas. Ne PVPA nariams renginio kaina 25 EUR.

Registracija iki kovo 5 d. (arba kol baigsis vietos, nes dalyvių skaičius ribotas) čia:

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu