2014.04.25 (NE) SKAITYMO KLUBAS Kviečia į Dariaus Radkevičiaus ir Tomo Staniulio „Dievas, kvantinė fizika, organizacijos struktūra ir vadovavimo stilius” pristatymą ir pokalbį

(NE) SKAITYMO KLUBAS

Tai – skaitymai neskaitant, dalinimosi knygų idėjomis smagumas, tema pokalbiui bei prabanga leidžianti tobulėti.

Darius Radkevičius ir Tomas Staniulis „Dievas, kvantinė fizika, organizacijos struktūra ir vadovavimo stilius” pristatymas ir pokalbis, 2014-04-25, 14.00 -16.00  val.

Mieli kolegos,

Kviečiame į balandžio mėn. (Ne) Skaitymo klubo susitikimą, kurio metu pakalbėsime apie tai, ar yra (o jei yra, – tai koks) ryšys tarp organizacijos struktūros, dievo, kvantinės fizikos ir vadovavimo stiliaus. Pokalbį moderuos konsultantė Nomeda Kuodienė, pagrindinėmis knygos mintimis dalinsis Darius Radkevičius, vienas iš kygos autorių,konsultantas, keliautojas.

Apie ką šį kartą kalbėsimės? 

Ar tai įmanoma, kad Visata ir Verslas, išmintingo Dievo sukurtas Pasaulis ir iniciatyvaus Žmogaus sukurta Organizacija, Fizikos dėsniai ir organizacijos valdymo ypatumai … gali turėti panašumų? Paradoksalu, bet vyraujantis piramidinis organizacijų valdymo modelis prieštarauja fizikos dėsniams, veda žmones susvetimėjimo ir konfliktų keliu, o taip pat grasina jos išlikimui…

Knyga „Dievas, kvantinė fizika, organizacijos struktūra ir vadovavimo stilius“ intriguoja ir kviečia iš naujo pažvelgti į klausimus, į kuriuos, atrodė, jau turėjome atsakymus… Kaip veikia ir vystosi įmonė? Kokios taisylės, prieš šimtą metų paskelbtos Jūsų organizacijai, galioja dar ir šiandien…?  Ar gali būti, kad visi organizacijos darbuotojai organizacijoje jaučiasi kaip turistai?

Knygoje svarbiausi organizacijos valdymo aspektai pateikiami kitu, mums šiek tiek netikėtu kampu, todėl ši knyga gali tapti puikia intriga įdomiai diskusijai kiekvienam, nebijančiam peržiūrėti seniau išmoktas pamokas ar tebeieškančiam atsakymų į savo paties ir organizacijos keliamus būties ir prasmės klausimus.

Susitikimas, kaip paprastai, vyks jaukioje OVC bibliotekoje (Gedimino pr. 21/2 Vilnius).

Prašau registruotis iki balandžio 24 d. 17.00 val. >>

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu