2014.03.20 Kviečiame dalyvauti forume „Darbuotojų įsitraukimas: kaip tai paversti rezultatais?“

Renginio data: 2014.03.20

Renginio laikas: 14:00-17:00 val.

Renginio vieta: Hotel Novotel Gedimino av. 16 LT-01103 VILNIUS

Jau esame pripratę matuoti darbuotojų įsitraukimą. Žinome, kad labiau įsitraukę darbuotojai dirba geriau. Tačiau ar tikrai jūsų darbuotojų įsitraukimo iniciatyvos padeda jūsų įmonei pasiekti geriausių rezultatų? Ar tikrai jūsų investicijos į darbuotojų nuomonės tyrimus, rezultatų aptarimus, veiksmų planų kūrimą ir jų įgyvendinimą atsiperka? Galų gale kam jūsų organizacijoje rūpi darbuotojų įsitraukimas – tik personalo specialistams, ar ir vadovams?

Norinčius sužinoti ką reikia daryti, kad į šiuos klausimus galėtumėte tvirtai atsakyti taip, kviečiame į praktinį darbuotojų įsitraukimo ir efektyvumo seminarą. Jame pasidalinsime Hay Group žiniomis bei įžvalgomis darbuotojų įsitraukimo srityje, kurios yra paremtos 35 metų tyrimais ir patirtimi.

Seminaro metu aptarsime:

  • Kokią iš tiesų įtaką darbuotojų įsitraukimas daro įmonės rezultatams?
  • Kaip efektyviai panaudoti darbuotojų tyrimų rezultatus?
  • Kaip sukurti veiksmų planus, kurie padės pasiekti ne tik didesnį „laimingesnių darbuotojų“ skaičių, bet ir geresnių verslo rezultatų?

Išklausytus metodinius patarimus seminaro dalyviai praktiškai pritaikys darbo grupėse. Aptarimui ir prioritetų išgryninimui naudosime 2013 m. atlikto Lietuvos ŽI specialistų įsitraukimo ir efektyvumo tyrimo rezultatus. Kartu kursime veiksmų planus, padedančius ŽI funkcijai organizacijose tapti efektyvesne. Šią patirtį vėliau galėsite pritaikyti savo organizacijose.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu