2014.01.24 Mokytis pradėjo 12-oji Personalo valdymo standarto Pagrindinės programos grupė

2014 m. sausio 24 d. Personalo valdymo standarto Pagrindinės programos mokymus pradėjo 13 personalo ir kitų sričių specialistų, norinčių gilintis į personalo valdymo sritį,  grupė. Džiugu, kad mokymai Vilniuje nėra kliūtis norintiems tobulėti  – šįkart ir vėl turime kitų miestų – Kauno, Marijampolės atstovų.

10 dienų  (80 val.) trunkančios programos metu dalyviai gilinsis į personalisto vaidmenį organizacijoje, organizacinės struktūros, personalo formavimo ir administravimo, veiklos valdymo, atlygio valdymo, darbuotojų ugdymo ir organizacinės struktūros temas.
Personalo valdymo standartas – tai vienintelė Lietuvoje programa, kuri pateikia susistemintas žinias apie svarbiausias personalo valdymo sritis, akcentuojant personalo valdymo vertę verslui ir organizacijai. Programa parengta glaudžiai bendradarbiaujant su ISM, visas temas dėsto patyrę personalo specialistai – praktikai. Daugiau informacijos apie programą rasite čia>>> .
Kiti Pagrindinės programos mokymai planuojami pradėti 2014 m. rugsėjo mėn. Sekite mūsų informaciją arba galite iš anksto registruotis adresurenata@pvpa.lt – kad informuotume Jus, kai bus paskelbta nauja informacija apie renkamą grupę.

 

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu