2018.11.22 Asociacija „Lyderė“ kartu su PVPA kviečia į renginį – diskusiją „Lyčių stereotipai darbo rinkoje. Kaip pritraukti talentus?”

Data: 2018.11.22 9:00-10:30 val.
Vieta: Vilniaus Gedimino technikos universitetas, Trakų g. 1, Vilnius.

Personalo valdymo ir įdarbinimo procese vis dar gajūs stereotipai neleidžia moterims pasiekti paaukštinimo pareigose ir užtikrinti, kad joms būtų adekvačiai mokama. Vienas iš barjerų įdarbinimo metu – tai išankstinis nusistatymas bei „instinktyvus“ sprendimų priėmimas, siejamas su lyčių rolėmis bei įvairovės nepropagavimu, o ne kiekybiškai įgyta darbuotojų patirtimi ir įgūdžiais.

Kadangi pastaruoju metu jaučiamas talentų trūkumas organizacijos privalo numatyti veiksmus šiai problemai išspręsti. Ar lyčių lygybė, įvairovė ir įtrauktis – išeitis norint pritraukti talentus darbo rinkoje? Ar egzistuoja „moteriškos“ ir „vyriškos“ profesijos? Kaip verslas gali prisidėti ir skatinti pokyčius lyčių lygybės srityje?

Programoje:

  • Lyčių stereotipai: ką rodo tyrimai ir tarptautinė praktika? Milda Dargužaitė, Northern Horizon Capital vadovė, viena iš asociacijos „Lyderė“ steigėjų.
  • Panelinė diskusija. Moderuoja Justa Gėgžnaitė (Novus Asset Management). Dalyvauja Ramūnas Bagdonas (Telia), Rita Čepinskienė (Nasdaq), Toma Grinytė (Google Lithuania), Milda Dargužaitė (Northern Horizon Capital), Margarita Plešakienė (Maxima).

Renginys nemokamas.

Registracija čia>> (registruodamiesi būtinai nurodykite automobilio, kuriuo atvyksite, numerį, kad jus įleistų į kiemą).

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu