2014.02.28 (NE) SKAITYMO KLUBAS. Pablo Cardona ir Carlos Rey „Misijomis paremta vadyba” pristatymas ir pokalbis

Tai – skaitymai neskaitant, dalinimosi knygų idėjomis smagumas, tema pokalbiui bei prabanga leidžianti tobulėti.

Pablo Cardona ir Carlos Rey „Misijomis paremta vadyba” pristatymas ir pokalbis, 2014-02-28, 14.00 -16.00  val.

Mieli kolegos,

Kviečiame į vasario mėn. SKAITYMUS, kurių metu pakalbėsime apie ryšį tarp organizacinės kultūros ir pelno. Pokalbį moderuos konsultantė Nomeda Kuodienė, pagrindinėmis knygos mintimis dalinsis Nijolė Kudabienė, PVPA direktorė.

Apie ką šį kartą kalbėsimės? 

Pasaulio sėkmingiausių kompanijų tyrimai atskleidė tai, kas suglumino didžiąją dalį verslo pasaulio: ilgalaikės sėkmės raktas nesusijęs su ypatingomis strategijomis ar išteklių naudojimo vadyba, o su ligi tol labai ignoruotu vadybos aspektu – kultūrine dimensija. Kompanijos turi sukurti kultūrą, kuri padėtų žmones įtikinti susitapatinti su bendrais įsipareigojimais ir bendromis vertybėmis. Nuosavybės pojūtis viršija paprastą įgalinimą…
Knyga „Misijomis paremta vadyba“ atsako į klausimą, kaip veikia ir vystosi įmonė,  kurios darbuotojai įmonės misiją laiko savo asmenine misija.

Vienas iš HP įkūrėjų Davidas Packardas gali būti geras pavyzdys, kaip svarbu turėti bendrą tikslą:

„… Apsižvalgius aplink, vis dar galima rasti žmonių, kurių vienintelis interesas yra pinigai, tačiau ne taip pastebimi motyvai kyla iš noro nuveikti kažką daugiau – pagaminti produktą, suteikti paslaugą…Iš esmės, padaryti kažką vertingo. Su šiomis mintimis galvoje pamąstykime, kodėl egzitauoja „Hewlett-Packard…“

Knygoje domiai ir įtaigiai pristatomas sisteminis modelis, paremtas teorine analize, praktinėmis studijomis ir realių įmonių patirtimi. Ši knyga gali tapti puikiu įrankiu kiekvienai organizacijai, ieškančiai sėkmės formulės.

 Susitikimas, kaip paprastai, vyks jaukioje OVC bibliotekoje (Gedimino pr. 21/2 Vilnius).
Prašau registruotis iki vasario 27 d. 17.00 val. el.paštu: nijole@pvpa.lt

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu