Nauja erdvė PVPA renginių įrašams – pvpa.verslokursai.lt

PVPA jau turi savo e.erdvę, kurioje talpina visus nufilmuotus renginius – pvpa.verslokursai.lt. PVPA nariams narystės galiojimo laikotarpiu visi PVPA įrašai yra nemokami.

Norėdami juos žiūrėti:

  1. Eikite į pvpa.verslokursai.lt.
  2. Susikurkite savo vartotoją (registruokitės BŪTINAI savo darbo el. pašto adresu, fiziniai PVPA nariai – tuo el. pašto adresu, kuriuo yra prisiregistravę kaip PVPA nariai).
  3. Kai PVPA atstovai Jus patvirtins kaip PVPA narius, sulauksite sistemos pranešimo, kad jums priskirta PVPA VIP narystė. Jeigu norisi būti patvirtintam skubiau – parašykite, kad jau užsiregistravote info@pvpa.lt.
  4. Žiūrėkite video nemokamai.

SVARBU:

  • PVPA VIP narystė reiškia, kad visą PVPA sukurtą turinį galite žiūrėti nemokamai.
  • VIP narystė galioja jūsų narystės PVPA laikotarpiu, t.y. visos 2020 metų narystės galioja iki 202o.12.31. Pratęsus narystę PVPA, atitinkamai pratęsiama ir VIP narystė įrašų peržiūrai.
  • VIP vartotojų iš konkrečios įmonės – PVPA narės skaičius priklauso nuo jūsų narystės tipo, t.y. išlaikomas tas pats principas, kaip ir dalyvavimui PVPA renginiuose.
  • Jeigu jau turite susikūrę savo vartotoją verslokursai.lt platformoje, vis tiek turite susikurti kitą vartotoją pvpa.verslokursai.lt.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu