2014.12.04 Asmeninių kompetencijų programa „Mano mokymosi kelionė“ – Forumas „Pirmiausia – Tu“

2014 m. gruodžio 4 d.

Ne kartą girdėjome sakant: pasirūpink savo darbuotojais ir verslas pasirūpins savimi. Dažnai personalo specialistai yra tokios filosofijos variklis. O kaip turėti jėgų ir energijos sukti verslo smagratį vis didesniu greičiu kartu su kitais įmonės strategais? Kaip nepasiklysti šiandieniniame informacijos pertekliaus, streso, greičio, įtampos, pokyčių ir konkurencijos pasaulyje? Kaip visur suspėti ir gerai jaustis?

Specialistai sako: ugdyti įprotį pirmiausia rūpintis savimi, kad galėtum pasirūpinti verslo poreikiais. Kaip mylėti save ir rūpintis savimi? Kiekvienas tai daro savaip, bet iš esmės tai reiškia skirti laiko ir dėmesio savo gyvenimo kokybei: pakankamai pailsėti, laiku ir kokybiškai pavalgyti, gerti pakankamai vandens, judėti, atsisakyti žalingų įpročių, bendrauti su pozityviais, įkvepiančiais žmonėmis, skirti laiko savo gyvenimo aistrai, būti gamtoje, atsisakyti energiją švaistančios veiklos, nuolat tobulėti aktualiose srityse, padėti kitam, būti dėkingam, apsikabinti artimą žmogų, dalinti nuoširdžius komplimentus, dovanoti džiaugsmą…
Šis prieškalėdinis forumas – laikas, padovanotas sau. Kviečiame jus į atradimų, potyrių ir gerų emocijų popietę, kurioje iš lyderystės, mitybos ir fizinio aktyvumo ekspertų sužinosite patarimų bei idėjų savo kūnui ir sielai.
Programa
12:45 – 13:00 Dalyvių registracija, pasitikimo kava
13:00 – 13:40 Pranešimas I. „Tavyje slypinti stiprybė“. 
Kas mums suteikia stiprybės nepasiklysti šiandieniniame informacijos pertekliaus, streso, greičio, įtampos, pokyčių ir konkurencijos pasaulyje? Kodėl vieni žmonės yra pokyčių valdytojai, o kitus – nuolat valdo pokyčiai ir stresas?
Aušra Bijaminienė, lyderystės strategė, JAV sertifikuota vadovų koučingo ir karjeros koučingo specialistė, „Boutique Institute of Leadership“ viena iš steigėjų, knygos „Mylėk ir save: tavo gyvenimo kokybės dienoraštis“ autorė bei „Tavo ir mano gyvenimo džiaugsmo knygos“ bendraautorė
 13:40 – 14:40 Pranešimas II. „Navigacija sveikos mitybos patarimų jūroje“.
Arba ką reikia žinoti apie maistą, kad nereikėtų apie jį nuolat galvoti.
Guoda Azguridienė. Sveikos mitybos tyrinėtoja, ekonomikos analitikė, parduotuvių grupės „Livinn – sveiki produktai“ bendrasavininkė, knygos „Maistas. Ką mes darome su juo, o jis su mumis“ autorė
 14:40 – 15:00 Kavos/arbatos pertrauka
 15:00 – 15:40 Pranešimas III. „Sėdėjimas – šių dienų rūkymas“. 
Nepakankamo fizinio aktyvumo poveikis žmogui ir jo veiklos produktyvumui, su tuo susiję fiziologiniai veiksniai ir laikysenų tipai. Praktiniai patarimai ir patyrimai.
Donatas Klimašauskas, vienintelis Baltijos šalyse CHEK Institute (San Diego, JAV, mokymo įstaiga, kuri specializuojasi korekcinių judesių mokyme) sertifikuotas treneris, Lietuvos futbolo rinktinių U-16/U-19 narys ir Lietuvos futbolo čempionatų nugalėtojas, tarptautinių turnyrų prizininkas, sveikatingumo projektų dalyvis ir straipsnių autorius
 15:40-16:50   Praktinis užsiėmimas „Laisvė ir džiaugsmas judesyje“*
Susipažinsime su savo kinesfera ir jos plėtojimo svarba darbe ir gyvenime. Išbandysime įvairias smagias ir džiaugsmingas kinesferos plėtojimo praktikas. Patirsime, kaip judesiai, stotas, pozos priklauso nuo būsenos ir kaip, keičiant judesio centrus, lengvai ir paprastai galima keisti savijautą ir nuotaikas, atstatyti resursus.
Dr. Arvydas Būta, ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto konsultantas-ekspertas, Lyderystės mokymų programų vadovas.
*Rekomenduojame: Laisva, nevaržanti judesių apranga. Apavas – lengvas, minkštapadis (ne aukštakulniai), galima ir basomis, bet gerai būtų šiltos kojinės.
 16:50 – 17:00 Forumo apibendrinimas.
Renginio data: 2014.12.04, 13-17 val.
Renginio vieta:   A. Strazdelio g. 1, LT – 02102, Vilnius
(iš Šv. Dvasios g. pusės / netoli Barbakano / šalia gyvos muzikos klubo „Tamsta”)
Registracija ir dalyvio mokestis:
PVPA nariams dalyvavimas nemokamas.
Išankstinė registracija iki 2014 lapkričio 24 d., dalyvio mokestis – 150 Lt;
Registracija nuo 2014 lapkričio 24 d., dalyvio mokestis – 200 Lt.
Registracija iki gruodžio 2 d. čia >>
Papildomą informaciją teikia projektų vadovė Renata Starkienė el. paštu renata@pvpa.lt, tel. 8 650 50517 .

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu