PVPA pradėjo bendradarbiauti su organizacija „Mentor Lietuva“

Lapkričio mėnesį Personalo valdymo profesionalų asociacija (toliau – PVPA) pradeda bendradarbiauti su organizacija „Mentor Lietuva“.  Organizacijos bendradarbiaus įgyvendinant mentorystės programas, plėtojant veiklą įmonių socialinės atsakomybės srityje, taip pat sieks didesnio įmonių įsitraukimo į savanoriškas iniciatyvas, ieškos inovatyvių nevyriausybinių organizacijų ir verslo bendrystės idėjų, bei, dalinsis gerąja praktika.

„Džiaugiamės pradėdami bendradarbiavimą su šia asociacija, nes tai mums suteikia daugiau galimybių ir plačiau skleisti mentorystės idėjas, naudą bei patirtį. Tikimės, jog apie mentorystę, kaip apie puikų būdą daryti pokytį visuomenėje, ne tik sužinos dar daugiau įmonių, bet ir tos įmonės taip pat prisijungs prie iniciatyvos, juolab, kad savanorystės tradicijos PVPA nariams yra puikiai pažįstamos“, – sakė J. Ribinskaitė–Glatzer.

Personalo valdymo lygį ir efektyvumą Lietuvoje siekiančiai kelti PVPA šiuo metu priklauso virš 100 įmonių. Lietuvos personalo profesionalus vienijanti visuomeninė organizacija ir pati neseniai pradėjo profesinės mentorystės iniciatyvą, kurioje dalyvaujantys patyrę personalistai padeda tobulėti mažesnę patirtį turintiems kolegoms.

„Mums ne tik artima mentorystės idėja, bet ir „Mentor Lietuva“ tikslas skatinti įmonių pilietiškumą, socialinę atsakomybę. PVPA misija yra kurti vertę ne tik personalo specialistams, organizacijoms, bet ir visuomenei, todėl dažnai prisidedame ir skatiname savo narius dalyvauti įvairiose savanoriškose iniciatyvose bei tokias veiklas inicijuojame patys, siekdami, kad augtų mūsų bendruomenė, specialistai tobulėtų, o įmonės ir Lietuva klestėtų“, – kalbėjo PVPA projektų vadovė l.e. direktorės pareigas Renata Starkienė.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu