2014.09.26 (NE) SKAITYMO KLUBAS. Michael Burchell ir Jennifer Robin knygos “Puiki darbo aplinka: Kaip ją sukurti, kaip išlaikyti ir kodėl tai svarbu” pristatymas ir pokalbis

Tai skaitymai neskaitant, dalinimosi knygų idėjomis smagumas, tema pokalbiui bei prabanga, leidžianti tobulėti.
Michael Burchell ir Jennifer Robin knygos “The Great workplace. How to build it, how to keep it and why it matters” („Puiki darbo vieta. Kaip ją sukurti, kaip išlaikyti ir kodėl tai svarbu”) pristatymas ir pokalbis.

2014-09-26, 14.00 -16.00  val.

Mieli kolegos,
Kviečiame į rugsėjo mėn. SKAITYMUS, kurių metu kalbėsime apie darbo aplinką, skatinančią darbuotojus efektyviau dirbti bei labiau įsipareigoti organizacijai. Pokalbį moderuos konsultantė Nomeda Kuodienė, pagrindinėmis knygos mintimis dalinsis Indraja Balevičiūtė, Motivate LT konsultantė.

“Kaip sukurti aplinką, kurioje darbuotojai jautųsi laimingi ir norėtų dirbti daugiau ir geriau?” – tai pats didžiausias, dažniausiai užduodamas ir daugiausiai galvos skausmo sukeliantis klausimas kiekvienam personalistui ir vadovui.

The Great Place to Work instituto tyrėjai pateikia į jį atsakymą. Tereikia 1) pasitikėjimo vertų ir pavyzdį rodančių vadovų; 2) jautimosi svarbiu ir vertinamu komandos nariu; 3) vienodų “žaidimo” taisyklių visiems; 4) prasmingumo darbe patyrimo; 5) galėjimo didžiuotis, kad priklausai profesionalų komandai. Tereikia? O gal ohoho, kiek daug reikia? Padiskutuokim, ką turim, ką norim turėti kitaip ir kaip galim tai pasiekti.

Susitikimas šįkart vyks PVPA biure Jakšto g. 5 (III a.), Vilnius, apačioje ieškokite lentelės Asociacijų HUB.

Renginys nemokams bei atviras ir ne nariams.
Registracija čia iki rugsėjo 25 d.

Daugiau informacijos suteiks Renata Starkienė el. paštu renata@pvpa.lt, tel. 8 652 50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu