2014.10.21 „Vakaro žaidimuose“ vieno iš koučingo įrankių – „Points of You“ – pristatymas su P.Petrausku

Mokomės, bendraujame ir priimame sprendimus… žaisdami?

Besidominčius (ne)tradiciniais įrankiais kviečiame susipažinti su žaidimu „Points of You“, kuris gali būti sėkmingai naudojamas įvairiose organizacijos veiklos srityse. Tai  vienas iš koučingo įrankių, labai gelbstintis individualiuose pokalbiuose vadovams, personalo specialistams, koučeriams, psichologams ir kitiems savo srities profesionalams.

Šis įrankis gali būti sėkmingai naudojamas atrankose, „Points of You“ ne tik pagyvina pokalbį, bet ir gali padėti geriau pažinti kandidatą netikėtu jam būdu (ne paslaptis, kad atsakymus į kai kuriuos mūsų klausimus kandidatai jau yra išmokę mintinai). Žaidimą sudaro kortelės su skirtingomis fotografijomis ir žodžiais/posakiais bei istorijų, sakmių ir kitos rašytinės liaudies išminties rinkinys, kuris taip pat gali parodyti galimus sprendimo variantus. Žaidimas ir darbo su juo metodika yra patvirtinta Tarptautinės koučingo specialistų federacijos (ICF) ir yra plačiai naudojamas pasaulinėje praktikoje.
„Points of You“ pristatys ir pamokys naudoti – Povilas Petrauskas, „Points of You“ sertifikuotas treneris, Baltijos koučingo centro vadovas ir ICF Lietuva prezidentas
Renginio data: 2014 m. spalio 21 d.
Žaidimų pradžia: 17.30 val.,  trukmė – ~ 2 val.
Grupės dydis: 12 dalyvių
Vieta: Personalo valdymo profesionalų asociacijos būstinė (A.Jakšto g.7 III aukštas, Asociacijų HUB, įėjimas pažymėtas Nr.5, orientyras – gerai matoma kelionių agentūros Litamicus iškaba). Automobilius galite palikti požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje po Gedimino pr. arba aplinkinėse gatvėse (raudonoji zona).
Dalyvio mokestis:  50 Lt, PVPA nariams – dalyvavimas nemokamas.
Registracija iki spalio 20 d. čia >> Dalyvių skaičius ribotas. REGISTRACIJA BAIGTA.
Daugiau informacijos suteiks projektų vadovė Renata Starkienė, tel. 8 652 50517, el. paštas: renata@pvpa.lt

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu