2014.10.30 (ŠIAULIAI) PVPA forumas „Skirtingos kartos organizacijoje: pažinti, suprasti, bendradarbiauti“

PVPA forumas
Skirtingos kartos organizacijoje: pažinti, suprasti, bendradarbiauti (Šiauliai)
2014 m. spalio 30 d.
 Renginio vieta: Viešbutis „Šiaulių krašto medziotojų užeiga”, Dubijos g. 20, Šiauliai

Vis garsiau kalbame apie tai, kad šiandien organizacijose dirba net keturių skirtingų kartų žmonės. Kartų ypatumų žinojimas leidžia realizuoti stipriąsias kiekvienos kartos savybes ir skatinti jų bendradarbiavimą. Kas žinoma apie kartas pasaulyje ir Lietuvoje, kaip vadovauti skirtingų kartų darbuotojams, kaip juos motyvuoti ir išlaikyti, kokia geroji Lietuvos organizacijų praktika – tai tik keli klausimai, į kuriuos kartu atsakysime susitikę.
Kviečiame dalyvauti forume, kuriame kartu ieškosime skirtingų kartų pažinimo, supratimo ir bendradarbiavimo paslapčių, stengsimės atsakyti į iškylančius klausimus, dalinsimės įžvalgomis ir sėkmės receptais.
Forumo programa
12:45 – 13:00  Dalyvių registracija, pasitikimo kava
13:00 – 13:30  Pranešimas I. Kas motyvuoja ir kaip bendradarbiauti su skirtingų kartų atstovais? Edita Znutienė, UAB „Partnership“ įkūrėja, konsultantė.
Visų kartų  atstovams svarbus augimas bei įprasminimas, tačiau kas lemia jų skirtingą motyvaciją bei lūkesčius? Ar pavyksta komunikuoti taip, kad kartų skirtumai taptų privalumu? Ar mokame įtakoti ir apjungti visas kartas?
13:30 – 14:15  Pranešimas II. Vadovavimo skirtingoms kartoms ypatumai. Mantas Tvarijonavičius, OVC Consulting partneris ir konsultantas; Viktorija Matusevičiūtė, OVC Consulting konsultantė.
Patirtis vadovauja jaunystei: pagrindiniai dalykai, ką reikia žinoti vyresniam (X ar Boom kartos) vadovui apie vadovavimą Y kartai. Entuziazmas vadovauja patirčiai: ko apie vadovavimą vyresniems derėtų nepamiršti jaunam (Y kartos) vadovui? Mišrios komandos: kaip vadovui laviruoti tarp skirtingų kartų darbuotojų? Skirstymo į kartas pavojai.
14:15 – 14:40  Darbas grupėse
      Kuo kiekviena karta prisideda prie jūsų organizacijos veiklos?
      Kokie iššūkiai dirbant su skirtingomis kartomis kyla jūsų organizacijose?
 14:40 – 15:00  Kavos pertrauka
15:00 – 15:20  Darbo grupėse aptarimas.
15:20 – 15:50  Praktiko pranešimas I. „Skirtingos darbuotojų kartos Lietuvos pašte. Kas svarbu skirtingų kartų darbuotojams ir kaip su tuo gyventi?“. Viktorija Gružauskienė AB „Lietuvos paštas“  Personalo departamento vadovė.
15:50 – 16:20  Praktiko pranešimas II. „Skirtingos kartos aktyviuose pardavimuose: kas lyderiauja?“ Gediminas Trijonis, UAB DK „PZU Lietuva“ Šiaulių skyriaus direktorius
16:20 – 16:50  Praktiko pranešimas III. „Y kartos iššūkiai X kartos rinkoje“. Pijus Makarevičius, AB „Baldai1“direktorius
16:50 – 17:00  Forumo apibendrinimas.
Renginio vieta: Viešbutis „Šiaulių krašto medziotojų užeiga” Dubijos g. 20, Šiauliai.
Registracija ir dalyvio mokestis:
PVPA nariams dalyvavimas nemokamas.
Išankstinė registracija iki 2014 spalio 22 d., dalyvio mokestis – 90 Lt;
Registracija nuo 2014 spalio 23 d., dalyvio mokestis – 120 Lt.
Vadovų ir Personalo vadovų klubų nariams – 50 Lt.
 
REGISTRUOTIS >>
Papildomą informaciją teikia projektų koordinatorė Ernesta Garmienė el. paštu ernesta@pvpa.lt, tel. 8 5 212 3136.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu