Hay Group kviečia Jus ir Jūsų organizaciją į jau devintą kartą Hay Group organizuojamą Geriausių lyderystės praktikų tyrimą

Dalyvaudami šiame nemokamame tyrime pasidalinsite savo geriausia lyderystės praktika ir šiuo aspektu pasilyginsite su geriausiomis pasaulio kompanijomis. Svarbu, jog kompanijos šiame tyrime yra nominuojamos kitų įmonių darbuotojų (Jūs negalite nominuoti savo įmonės). Jei tyrime dalyvaus bent 3 Jūsų įmonės darbuotojai, gausite bendrą rinkos tendencijų ataskaitą, o jei klausimyną užpildys 25 ar daugiau darbuotojų, tuomet parengsime individualią Jūsų įmonės ataskaitą, kuri leis pasilyginti su rinka pagal lyderystės praktikas ir charakteristikas.

Klausimyną pildyti galite iki birželio 30 d.
Daugiau informacijos apie patį tyrimą bei jo metodologiją rasite čia >>
Tikimės Jūsų bendradarbiavimo.
Eligijus Kajieta
eligijus.kajieta@haygroup.com
+370 5 275 7022
www.haygroup.com/lt
Geriausių lyderystės kompanijų tyrimas 2014 m. jau prasidėjo!
Dalyvaudami tyrime, Jūs galėsite:
Dalintis savo organizacijos geriausiomis lyderystės praktikomis ir įvardyti, kurios organizacijos geriausiai jas naudoja. Jei iš Jūsų organizacijos klausimyną užpildys 25 ar daugiau darbuotojų, tuomet Jūsų organizacija gaus nemokamą, Jūsų organizacijos ataskaitą, kurioje Jūsų įmonės lyderystės prakika bus palyginta su pasaulio geriausiomis.
>> Dalyvaukite tyrime jau dabar!
Prisijunkite. Dalinkitės. Mokykitės.
>> Plačiau apie tyrimą

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu