2014.09.09 „Vakaro žaidimuose“ – veiklos delegavimo žaidimas „Į batus ir pirmyn!“

Šiuolaikinėje veikloje tenka greitai vertinti situaciją, parinkti optimalius veikimo būdus, derinti savo veiklą su kolegomis ir deleguoti atsakomybę. Dažnai reikia ne tik veikti, bet ir mąstyti. Tai kelia iššūkius konkrečius darbus atliekantiems darbuotojams bei veiklos organizatoriams. Dr. Edward de Bono siūlo sprendimą: „šešių veiklos batų“ sąrangoje jis išskiria šešias veiklos modas ir siūlo jų derinimo galimybes skirtingose veiklos situacijose. Toks veiklos modų išgryninimas padeda optimizuoti individualią veiklą, koordinuoti skirtingų veikėjų veiklas komandoje bei komunikuoti veiklos reikalavimus.

Šis žaidimas yra nedidelis (per porą valandų išbandomas) „šešių veiklos batų“ metodikos elementas. Pagrindinė jo paskirtis yra praktiškai pademonstruoti „šešių veiklos batų“ sąrangos potenciją veiklos delegavimui.
Siekiami rezultatai:
• Šio žaidimo metu jūs turėsite galimybę reflektuoti savo veiklą, išskirti joje konkrečias veiklos modas bei „supakuoti“ savo veiklą į porą batų taip, kad ją būtų galima perduoti kolegai.
• Pokalbyje ir diskusijose turėsite galimybę sužinoti apie „šešių veiklos batų“ sąrangos (angl. framework) vietą Edward de Bono mąstymo lavinimo sistemoje.
Žaidžiama porose, o aptariama 12-20 dalyvių grupėje.
 Renginį ves Audronė Allan, socialinių mokslų daktarė, mąstymo trenerė ir konsultantė su 20 metų patirtimi. Atsisakiusi akademinės veiklos Vytauto Didžiojo universitete, pastangas nukreipė į darbą su asmenimis, komandomis ir organizacijomis, padedant jiems Pažinti, Panaudoti ir Praplėsti savo mąstymo galimybes (www.pppmastymas.com).
Renginio laikas: 2014.09.09 (antradienis) 17.30 val., trukmė ~ 2 val.
Renginio vieta: asociacijų HUB būstinė (A.Jakšto g.7 III aukštas, įėjimas pažymėtas Nr.5, orientyras – gerai matoma kelionių agentūros Litamicus iškaba). Automobilius galite palikti požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje po Gedimino pr. arba aplinkinėse gatvėse (raudonoji zona).
Dalyvio mokestis: 50 lt. ( 14,48 €)
PVPA, LVKA, KOMAA asociacijų nariams dalyvavimas nemokamas.
REGISTRACIJA iki rugsėjo 8 d. čia >>
Iškilus klausimams, kreipkitės į projektų vadovę Renatą Starkienę el. paštu renata@pvpa.lt, tel. 8 652 50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu