Nauja Personalo valdymo standarto Pagrindinės programos grupė mokymus pradės 2014 m. rugsėjo 12 d.

Tai – vienintelė Lietuvoje programa, kuri pateikia susistemintas žinias apie svarbiausias personalo valdymo sritis, akcentuojant personalo valdymo vertę verslui ir organizacijai. Programa parengta glaudžiai bendradarbiaujant su ISM, visas temas dėsto patyrę personalo specialistai – praktikai.

KODĖL VERTA RINKTIS?
  • Įgysite teorinių ir praktinių žinių apie personalo specialisto vaidmenį ir funkcijas bei pagrindinius personalo valdymo procesus, sistemas, įrankius.
  • Tobulinsite darbuotojų paieškos ir atrankos įgūdžius, nagrinėsite organizacijos struktūros, personalo administravimo ir darbo teisės subtilumus, įgysite pagrindines žinias apie personalo ugdymą, atlygio sistemos kūrimą bei organizacijos kultūros formavimą.
  • Mokysitės analizuoti ir spręsti personalo valdymo problemas bei gausite vertingų praktinių patarimų.
  • Mokymų pabaigoje yra išduodamas PVPA pažymėjimas, patvirtinantis įgytas profesines žinias.
  • Mokymai vyksta penktadieniais – šeštadieniais, kas 2-3 savaites.
PROGRAMA SKIRTA
Personalo, administracijos ir kitiems specialistams, dirbantiems ar norintiems dirbti personalo valdymo srityje, tačiau stokojantiems sisteminių, praktinių personalo valdymo žinių.
PROGRAMOS TURINYS
Įvadas. Personalo vadovo vaidmuo organizacijoje (1 d.)
Organizacinė struktūra (1 d.)
Personalo formavimas (2 d.)
Personalo administravimas (2 d.)
Veiklos valdymas (1 d.)
Atlygio valdymas (1 d.)
Darbuotojų ugdymas (1 d.)
Organizacinė kultūra (1 d.)
Programos užbaigimas (0,5 d.)
2014 m. I pusmečio mokymų dalyvių ATSILIEPIMAI 
„Man asmeniškai programa suteikė žinių, kurias labai gražiai iliustravo praktiniais pavyzdžiais. Profesinės veiklos kontekste tai puikus bagažas argumentų, kai teikiant pasiūlymą ar priimant sprendimą, galiu pagrįsti, kodėl taip veikiu ar siūlau veikti. Gavau suvokimą, kokie įrankiai būtini, siekiant formuoti, ugdyti ir valdyti personalą. Didelė dalis personalo atsakomybių buvo žinoma – tiesiog jų netaikiau, nes neturėjau žinių, kaip tai daryti tikslingai. Džiaugiuosi kompetentingais dėstytojais, kurie pasidalijo patirtimi ir bus galimybė tęsti konsultacijas ateityje atskiruose projektuose jau kompanijoje. Tai, kas anksčiau atrodė visiška aklavietė, įgavo aiškesnį vaizdą – ypač kultūriniai, vertybiniai ir abstraktūs dalykai.“ Asta Diržininkaitė, ABIPA Logistics
„Labai šaunu, kad mokymus veda profesionalai, praktikai. Medžiaga koncentruota pagal temas. Kadangi personalo vadovės pareigos man naujas iššūkis, visos gautos žinios ir patirtys padėjo susivokti nuo ko viską pradėti, susidėlioti tai ką žinojau į lentynėles, sužinoti daug naujo. Taip pat labai įdomu diskusijos su kolegėmis, jų patirtys.“ Laura Baranauskienė, UAB Mokilizingas
„Labiausiai programa padėjo išvystyti bendrą strateginį personalo valdymo suvokimą, kurio iki šiol labai trūko. Visa programos medžiaga buvo sudėliota taip, jog galėtum pamatyti ir suprasti, kokiais ryšiais tarpusavyje susiję visi procesai ir kokią įtaką vienų turėjimas ar neturėjimas daro teisingam jų veikimui. Manau, jog dabar sugebu kur kas globaliau žvelgti į visą visumą, o ne vieną procesą kaip vienetą.“Modesta Martinėnienė, Transcom Worldwide Vilnius
REIKALAVIMAI PROGRAMOS DALYVIAMS:
Darbo patirtis organizacijoje, pageidautina 2-3 metai (personalo valdymo ar kitoje srityje) ir aukštasis išsilavinimas;
GRUPĖS DYDIS
12-16 žmonių
MOKYMŲ PRADŽIA:
2014 m. rugsėjo 12 d.., pabaiga – gruodžio 12 d., trukmė – 80 ak.val.
MOKYMŲ VIETA:
Vilnius, konkreti vieta bus patikslinta.

PROGRAMOS KAINA:
PVPA nariams 3400 Lt, (984.70 €)
ne PVPA nariams 4100 Lt. (1187.44 €)

užsiregistravusiems iki 2014 m. rugpjūčio 25 d.:

PVPA nariams 3300 Lt, (955.74 €)

ne PVPA nariams 3900 Lt. (1129.51 €)

 (į kainą įskaičiuota mokymo medžiaga, dalyvių pietūs ir kavos pertraukos)

REGISTRACIJA

Susidomėjusius kviečiame registruotis užpildant dalyvio anketą iki rugsėjo 5 d. Vietų skaičius – ribotas, grupė bus sudaroma atsižvelgiant į užsiregistravimo pirmumą.

Programos aprašymas
Programos grafikas
Dalyvio anketa
Kalendorius
DAUGIAU INFORMACIJOS SUTEIKS:
projektų vadovė Renata Starkienė tel. 8 652 50517, el. paštas:renata@pvpa.lt 2013

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu