2014.09.19-20 „Verslo visumos laboratorija” – praktiniai mokymai personalistams, norintiems matyti verslo visumą kaip įmonės vadovas

Verslo visumos laboratorija – tai dviejų dienų interaktyvūs praktiniai mokymai. Jų tikslas yra lavinti ne finansų srities specialistų gebėjimą pamatyti verslo visumą savo kasdieniuose veiksmuose ir sprendimuose taip, kaip verslo sprendimus mato ir vertina įmonės vadovas. Laboratorijoje mokysitės spręsti verslo klausimus ir analizuosite komandos padarytus verslo sprendimus, tyrinėsite, kaip jie siejasi ir atsispindi finansiniuose verslo rodikliuose ir ataskaitose.
Vieta: Viešbutis „Šarūnas“, Raitininkų g. 4, Vilnius
Data: 2014 m. rugsėjo 19-20 d. nuo 9 iki 17 val.
Kaina:
  • užsiregistravusiems iki rugsėjo 8 d.:
    PVPA nariams 700 lt.(202.73 €) ; ne PVPA nariams 900 lt. ( 260.65 €),
  • užsiregistravusiems po rugsėjo 8 d.:
    PVPA nariams 770 lt (223.00 €) , ne PVPA nariams 990 lt ( 286.72 €).

Registracija čia>>>

Kodėl verta dalyvauti?

  • Įgysite žinių ir įgūdžių matyti visą savo organizacijos paveikslą – kaip svarbiausi verslo veiksniai užtikrina pelningą augimą, siejasi vienas su kitu bei Jūsų kasdieniu darbu;
  • Sužinosite, kaip Jūsų veiksmai ir sprendimai veikia svarbiausius bendrovės rodiklius ir vadovybės keliamus tikslus;
  • Išmoksite skaityti, analizuoti ir įvertinti organizacijos finansines ataskaitas, geriau suprasite verslo komunikaciją;
  • Geriau suprasite verslo skaičių kalbą ir galėsite efektyviai perteikti savo idėjas kolegoms -verslo padalinių vadovams ir specialistams.
Kam naudinga dalyvauti?
Personalo vadovams, specialistams bei kitų sričių profesionalams, norintiems geriau suprasti organizacijos kasdienių veiksmų ir finansinių rodiklių sąveiką bei atskirų padalinių indėlį.
 Laboratorijos vedėja Eglė Daunienė turi 20 m. praktinę patirtį finansų audito ir organizacijų vystymo srityje Ernst&Young ir ArthurAndersen, ir verslo vadyboje „Vilniaus prekyba“, „Euroapotheca“ bei „LEO LT“ įmonėse, kur vadovavo strategijos valdymo, holdingo valdymo, organizacijos kūrimo ir vystymo projektų kūrimui bei įgyvendinimui. Plačiau:www.talentsafari.lt.
Eglė taip pat dėstė šią temą PVPA personalo valdymo standarto programoje patyrusiems personalistams „Personalo valdymo strategija ir taktika“.
 Mokymų dalyvių atsiliepimai

 „Labai šaunus seminaras. Tai pavyzdys, kaip neįdomią temą pravesti taip, kad viskas būtų aišku ir be galo įdomu.“
„Įdomiai, paprastai, kitaip pristatyti finansai. Geros praktinės užduotys. Puikiai valdė auditoriją.“

Registracija čia>>>
 Aprašymas .pdf formatu>>>
Daugiau informacijos suteiks projektų vadovė Renata Starkienė tel. 8 652 50517 arba el. paštu renata@pvpa.lt.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu