2013.11.29 lapkričio mėn. (NE)skaitymo klubo susitikimas: S.Gaffney knygos „Groups, Teams and Groupwork revised“ pristatymas

Tai – skaitymai neskaitant, dalinimosi knygų idėjomis smagumas, tema pokalbiui bei prabanga leidžianti tobulėti.

Sean Gaffney knygos „Groups, Teams and Groupwork revised“ pristatymas ir pokalbis, 2013-11-29, 14.00 – 16.00 val.
Registracija: iki lapkričio 28 d. 17.00 val.

Mieli kolegos,
Kviečiame į lapkričio mėn. (Ne)skaitymo klubo susitikimą. Penktadienio popietę pristatysime šiemet išleistą Sean Gaffney knygą anglų kalba„Groups, Teams and Groupwork revised“. Pokalbį moderuos OVC konsultantė Nomeda Kuodienė, knygą pristatys Brigita Kaleckaitė – „Swedbank“ žmogiškųjų išteklių verslo partnerė.
Apie ką šį kartą kalbėsimės?
Sean Gaffney yra organizacijų konsultantas iš Švedijos, geštalto terapeutas, daugelio straipsnių apie geštalto terapijos taikymą organizacijose autorius. Autorius knygoje dalinasi savo patirtimi ir įžvalgomis apie darbą grupėse, kritikuoja įvairias Vakarų Europos ir JAV teorijas apie grupes organizacijose, teigia, kad daugelis principų apie grupių valdymą gerai tinka dirbant JAV ar Didžiojoje Britanijoje, tačiau netinka Azijoje ar Rytų Europos kultūrose. Daugelis įmonių bando pritaikyti teorines grupių valdymo žinias praktiškai savo įmonėse, visiškai neatsižvelgdami į vietinius šalies ar pačios įmonės kultūrinius skirtumus. Į grupę Sean žvelgia ne kaip į funkcinį vienetą, o kaip į grupę žmonių, kur kiekvieną dieną kiekvienas grupės narys keičiasi, išgyvena tam tikras asmenines krizes ar džiaugsmingus gyvenimo momentus, turi jausmus ir emocijas, sprendžia egzistencinius klausimus ir ieško gyvenimo prasmės. Jeigu jūsų kolegai gimė vaikas ar jis išgyvena skyrybas, tai atsiliepia bendram grupės darbui ir ignoruoti įvarius grupinius procesus yra tiesiog nenatūralu.

Šio vakaro metu Brigita pristatys knygą ir plačiau papasakos, ką galima iš geštalto terapijos pritaikyti įmonėse.

Susitikimas, kaip paprastai, vyks jaukioje OVC bibliotekoje (Gedimino pr. 21/2 Vilnius).
Registracija: iki lapkričio 28 d. 17.00 val.

BrigitaKaleckaite Brigita Kaleckaitė – žmogiškųjų išteklių verslo partnerė „Swedbank“, Vilniaus ir Rygos geštalto institutų dėstytoja, sertifikuota geštalto terapeutė, Europos geštalto terapijos asociacijos narė, vertėja ir miesto gidė. Brigita dešimt metų dirba personalo valdymo srityje tarptautinėse įmonėse ir tiek pat laiko domisi psichoterapija. Ji konsultuoja žmones individualiai, veda psichoterapines grupes ir naktinius seminarus, turi Europos psichoterapeuto sertifikatą (ECP). Geštalto terapijos mokėsi  Rygos ir Hamburgo geštalto institutuose, pernai  sėkmingai baigė supervizorių mokymo programą Sankt Peterburgo geštalto institute. Mėgsta įvairias studijas, teatrą, muziką, slidinėti, daug keliauti ir bendrauti su žmonėmis, laisvai kalba rusų, anglų ir vokiečių kalbomis. Brigita veda mokymus Lietuvoje, Latvijoje ir Gruzijoje, gyveno ir dirbo ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje, Švedijoje, Danijoje.

 

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu