2018.04.05 „KŪRYBIŠKUMAS. KAIP SUGENERUOTI IDĖJĄ?“ Idėjų generavimo sesija pagal Creative Platform metodiką

shutterstock_125158133-300x300Data: 2018.04.05  14:15-16:30 val.
Vieta: Vilniaus kolegija, Verslo vadybos fakultetas, Didlaukio g. 49, Vilnius.

Šį kartą jus kviečiame į išskirtinę idėjų generavimo ir kūrybiškumo sesiją pagal Creative Platform metodiką. Kartu su sertifikuotomis Creative Platform lektorėmis Danute Rasimavičiene ir Nida Mačerauskiene turėsite progą praktiškai išbandyti valdomo kūrybinio proceso magiją.

Apie Creative Platform

Kūrybiškumas – nebe išrinktųjų privilegija. Pasaulio ekonomikos forumo ataskaitoje pakylėtas iš dešimtosios į trečiąją labiausiai verslo pageidaujamų gebėjimų dešimtuko poziciją, rimtos, moksliškai pagrįstos metodikos galia jis tampa prieinamas ir kiekvienam individui, ir kiekvienai organizacijai.

„Creative Platform“ idėjų generavimo sesija nuosekliai, žingsnis po žingsnio leidžia jos dalyviui patirti, kaip smagaus proceso metu gimsta originalūs sprendimai.

Lektorės:

D.Rasimaviciene_mokymaiDanutė Rasimavičienė. Vilniaus kolegijos Verslo vadybos fakulteto dekanė, Lietuvos ir Estijos studijų kokybės ir institucinio vertinimo, ENQA (Europos kokybės agentūrų tinklo) ir EURASHE (Europos profesinio aukštojo mokslo institucijų asociacijos) Įsidarbinamumo ir mokymosi visą gyvenimą darbo grupės ekspertė, organizacinio kūrybiškumo ir viešojo kalbėjimo konsultantė su šešerių metų vadovavimo Europos aukštųjų mokyklų asociacijai  patirtimi. Lietuvos Metų mokytojo (2000) titulo savininkė.

N.Mačerauskienė_mokymai-e1481028489850Nida Mačerauskienė. Vilniaus kolegijos Verslo inovacijų katedros vedėja, kūrybiškumo ir organizacinės etikos konsultantė su tarptautinio darbo patirtimi, Europos aukštųjų verslo mokyklų asociacijos Svetingumo komiteto narė.

Renginys skirtas išskirtinai tik PVPA nariams ir ribotam jų skaičiui. Prašome registruojantis gerai apgalvoti savo galimybes balandžio 5 d. dalyvauti sesijoje.

Registracija  baigta.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu