Kviečiame teikti paraiškas 2014 m. „Investuotojų forumo“ apdovanojimams

Sakoma, kad geri darbai kalba patys už save. Tačiau tiesa ir tai, kad geri pavyzdžiai užkrečia. Todėl esame įsitikinę, kad apie gerus darbus ir svarbius pasiekimus kartais verta prabilti garsiai. Būtina įvertinti puikius pavyzdžius, įkvepiančius kiekvieną pagalvoti apie savo indėlį į valstybės gerovės kūrimą.

Asociacija „Investors‘ Forum“ jau trečią kartą įteiks apdovanojimus, kuriais siekia pagerbti šalies įmones, institucijas ir asmenis, per pastaruosius metus labiausiai prisidėjusius prie verslo aplinkos ir investicinio klimato gerinimo.
„Investors‘ Forum“ metų apdovanojimai bus įteikti iškilmingame renginyje, vyksiančiame 2014 m. kovo 14 d. Vilniaus Kongresų rūmuose. Kaip ir kasmet, bus apdovanojami šių kategorijų nugalėtojai:

  • Metų investuotojas“ – už pažangą ir indėlį į Lietuvos ūkio plėtrą, kuriamas naujas darbo vietas;
  • Metų sprendimas verslo aplinkai gerinti“ ‒ už iniciatyvą ar sprendimą, turėjusį reikšmingos įtakos verslo aplinkai ir bendrai šalies ekonomikai;
  • Atsakinga įmonė“ ‒ už atsakingo verslo principų taikymą, indėlį kuriant skaidrius verslo santykius šalyje, aktyvų įsitraukimą į bendruomenių veiklą ir socialinių vertybių kūrimą bei puoselėjimą, rūpinimąsi darbuotojais bei neigiamo poveikio aplinkai mažinimą.
  • „Metų verslo žurnalistas“ ‒ už profesionalų požiūrį į Lietuvos ekonomikos iššūkius, objektyvų ir informatyvų šalies verslo aplinkos pristatymą.
  • „Investicijų vieta – Lietuva“ – bendradarbiaujant su Lietuvos žurnalistų sąjunga įsteigta nauja apdovanojimų kategorija, už objektyvią, analitinę Lietuvos investicinės aplinkos, gerosios ir blogosios verslo investicijų patirties sklaidą šalies regionuose. Šiai  nominacijai skirtas atskiras konkurso aprašas.

Paraiškas nominacijoms ir papildomą informaciją rasite Investors‘ Forum svetainėje: Paraiškos_apdovanojimams
Paraiškos priimamos iki 2013 m. sausio 31 d. 15:00 val.
Įvertinkime tuos, kuriais pagrįstai galime didžiuotis!

 

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu