2013.11.13 VAKARO ŽAIDIMAI. Startum Ervėlaivis.

Mokomės, bendraujame ir priimame sprendimus… žaisdami?Besidominčius (ne)tradiciniais įrankiais kviečia nauja PVPA renginių forma – „Vakaro žaidimai“ . Tikslas – susipažinti su žaidimais, kurie gali būti sėkmingai naudojami įvairiose organizacijos veiklos srityse.

2013 m. lapkričio 13 d. žaisti simuliacinį žaidimą STARTUM Erdvėlaivis kviečia  STARTUM SPRENDIMAI ir žaidimo autorius Mindaugas Grajauskas.

Simuliaciniai žaidimai – tai situacijos/istorijos modeliavimas, kai galutiniam istorijos rezultatui įtakos gali turėti bet kuris žaidėjas.  Žaidžiant dalyviai panaudoja stipriausias savo asmenines savybes, tačiau dažniausiai sprendimus jie turi priimti kolektyviai. Dėl šių priežasčių ugdomi ne tik asmeniniai, bet ir komandiniai gebėjimai, tokie kaip derybos, pasitikėjimas savimi, komandinis darbas, konstruktyvus argumentavimas, gebėjimas įtikinti ir įkvėpti, mokėjimas išklausyti ir kt.

Tokia žaisminga ir įtraukianti forma gali padėti visai komandai (grupei) ar atskirai kiekvienam dalyviui įžvelgti savo elgesio, nuostatų ar mąstymo ypatybes, pastebėti ir suprasti tobulintinus aspektus.

Struktūrinis žaidimo rezultato, proceso ir patyrimo aptarimas leidžia vystyti diskusijas ir  identifikuoti išmokimus apie:

  • Tikslų nustatymą ir pasirinkimą
  • Vadovų vaidmenį, elgesį ir įtaką
  • Komandos narių funkcijas (vaidmenis)
  • Emocijų ir minčių valdymą neapibrėžtose situacijose
  • Bendro konteksto suvokimo svarbą
  • Įsitraukimą ir palaikymą
  • Gebėjimą klausyti ir girdėti kitus (norą rasti visiems tinkantį sprendimą).

Renginio data: 2013 m. lapkričio 13 d.
Žaidimų pradžia: 17.30 val., trukmė – iki dviejų valandų.
Grupės dydis – 12-15 dalyvių.
Žaidimų vieta: Personalo valdymo profesionalų asociacijos būstinė (A.Jakšto g.7 III aukštas, Asociacijų HUB, įėjimas pažymėtas Nr.5, orientyras – gerai matoma kelionių agentūros Litamicus iškaba). Automobilius galite palikti požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje po Gedimino pr. arba aplinkinėse gatvėse (raudonoji zona).
REGISTRACIJA iki lapkričio 11 d. čia >>>
Dalyvio mokestis:  50 Lt. PVPA, KOMAA ir LVKA nariams – dalyvavimas nemokamas.
Iškilus klausimams, kreipkitės į PVPA projektų vadovę Renatą Starkienę tel. 8 652 50517 arba el. paštu renata@pvpa.lt .

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu